دوستان ما يه استادي داريم از وقتي من رفتم دانشگاه نگاهاش يه جوريه يا شايد من اينجور فك ميكنم.من دختري هستم تا حالا با پسري دوس نبودم و خيلي رو اينجور مسائل حساسم يعني محرم ونامحرم درسته خيلي با حجاب نيستم .ولي اين رفتار استادم منو خيلي اذيت ميكنه .مثلا تو جمع وسط كلاس هي اسممو تكرار ميكنه همه هم با تعجب نگام ميكنن منم واقعا خجالت ميكشم زشته بخدا همه فك ميكنن حالا خودم حتما يه رفتاري ميكنم.درحالي كه تو كلاس اين استاد سعي ميكنم حرف نزنم چون هرچقدم باشه حرف درمياين.يا مثلا سركلاس عملي همش يه صندلي خالي پيدا ميكنه مياد ميشنه پهلوي من ميگه خانم فلاني چه خبرا و خيلي حرفاي ديگه منم چي بگم آخه خيلي ماجراهاي ديگه.تو امتحانانم مياد دوساعت تموم بالاي سرمن مثلا ميخاد راهنماايي كنه.من سعي ميكنم با رفتار نشون بدم از حركاتش متنفرم ولي انگار نه انگار.من فك كردم توهم زدم بابا بيخيال همش يه مرده كه يكم هيزه يه چيز نرماله تااينكه ديروز تو جمع داشتيم صحبت ميكرديم مورد تموم استادا همكلاسيام گفتند فلاني موظب باش اون استاده بهت نظر داره.همه همش درمورد رفتار اون با تو صحبت ميكنن .موندم چيكار كنم.روز بهروز هم رفتارش تابلوتر ميشه.آخه اون به فكر آبروش نيس .لااقل به فكرآبروي من باشه.خودمم خجالت ميكشم برم حرف بگم كه چي از جون من ميخاي.كه مسئله گنده تر بشه.فقط ميخام اين دوسالم تموم بشه زود ديگه او روي نحسشو نبينم.اگه راهنمايي ميدونين دريغ نكنين.
بسيار منی کـرد و ز تقدير نترسیدبنگر که ازين چرخ جفا پيشه چه برخاست ، دوست دخترم قد۱۷۵ ،دانشجوی پزشکی چشم رنگی کله پاچه هم بلد بپزه(فکرکنم دوسش داشته باشم)، بیشتر باهم تاپیک میزنیم، چندشمون میشه از متاهلهای آویزون ک نوشتیم نیان اما تا شارژشون تموم نشده ول کن تاپیک نیستن، میدونیم میدونین چی میگیم!!!
خوب چرا عکستو با شلوارک میزاری پروفایل یکی اینطوری سو استفاده کنه ازت؟ 😑
وای حالت خوبه؟
نوشتم شلوااار!!
از کی تا حالا تو ایران اینقدر ازادی شده که ما خانوما با شلوارک بریم دریا
احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره
بسيار منی کـرد و ز تقدير نترسیدبنگر که ازين چرخ جفا پيشه چه برخاست ، دوست دخترم قد۱۷۵ ،دانشجوی پزشکی چشم رنگی کله پاچه هم بلد بپزه(فکرکنم دوسش داشته باشم)، بیشتر باهم تاپیک میزنیم، چندشمون میشه از متاهلهای آویزون ک نوشتیم نیان اما تا شارژشون تموم نشده ول کن تاپیک نیستن، میدونیم میدونین چی میگیم!!!
احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره
خیلی بخدا پدرم دراومد تا اون ۲ ۳ ماه کوفتی تموم شه