2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو بار گوشیم رو گذاشتم رو ساینلت بعد زدم رو اهنگ زنگم بعد الکی باشوهرم حرفیدم جلو جاری گفتم مرسی دل ب دل راه داره دستت درد نکنه باشه ممنون😅

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

با مردها  باید  دوست بود ؛  هی سرزنش  و هی قهر  و هی سوال و جواب های  اعصاب خورد کن ؛ فقط باعث دوری و سردی آدمها  میشه از هم ....

رابطه رئیس و مرئوسی  تو ازدواج معنی نداره ! 

ولی با رابطه دوستانه؛  میشه ب خیلی اهداف رسید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ارامش بدون غرغر کردن.. خواستتونو ی جوری بگید ک یعنی بخاطر تو دارم به نفع تو میگم.. مثلا.. روم نمیشه بیام خونتون مامانت بنده خدا واسم ناهار شام بپزه همش.. بریم بیرون باهم.. خجالت میکشم بهش سختی بدم.. نتیجه: دیر رفتن خونه همسر و بجاش بیرون پارک و رستوران و تفریح..

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
یکی ب من بگه شوهرم تقصیر کاره و قهریم.. من باید چیکار کتم؟ 

منت کشی ممنوع .پوشیدن دامن کوتاه در موقع قهر جزو واجباته💃💃

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
یکی ب من بگه شوهرم تقصیر کاره و قهریم.. من باید چیکار کتم؟

عزیزم اول کار اینکه زن و شوهر نباید قهر کنن ..دوم اینکه چون مقصره پاپیش نزار ولی انقد جلوش لوندی و ناز و کرشمه بیا تا بیاد سمتت و....... 

هرجا حضور داره فقط قربون صدقه مامان و خواهداش میرم و خوبیشون میگم تا میره میزنم داغشون میکنم تا تیکه نندازن  بعد هرچی تو گوش شوهرم بگن زنت فلان باور نمیکنه

میشه لطف کنید برا روح برادرام صلوات بفرستید😢😙