دو بار گوشیم رو گذاشتم رو ساینلت بعد زدم رو اهنگ زنگم بعد الکی باشوهرم حرفیدم جلو جاری گفتم مرسی دل ب دل راه داره دستت درد نکنه باشه ممنون😅
ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
ارامش بدون غرغر کردن.. خواستتونو ی جوری بگید ک یعنی بخاطر تو دارم به نفع تو میگم.. مثلا.. روم نمیشه بیام خونتون مامانت بنده خدا واسم ناهار شام بپزه همش.. بریم بیرون باهم.. خجالت میکشم بهش سختی بدم.. نتیجه: دیر رفتن خونه همسر و بجاش بیرون پارک و رستوران و تفریح..
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
یکی ب من بگه شوهرم تقصیر کاره و قهریم.. من باید چیکار کتم؟
منت کشی ممنوع .پوشیدن دامن کوتاه در موقع قهر جزو واجباته💃💃
ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
هرجا حضور داره فقط قربون صدقه مامان و خواهداش میرم و خوبیشون میگم تا میره میزنم داغشون میکنم تا تیکه نندازن بعد هرچی تو گوش شوهرم بگن زنت فلان باور نمیکنه