2777
2789

در آمد داشته باش ، وابسته نباش ،مستقل باش 

ولی 

مهربان باش ،صبور باش ،نوازش کن ،احترام بذاربه همه، پشت سر خانوادش حرف نزن، با صدای آروم حرف بزن 

به ظاهرت برس ،خوشبو باش  خودت رو دوست داشته باش 

خونه رو مرتب و تمیز  نگه دار غذاهای خوشمزه درست کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما سیاست بازیو جلو جاری راه انداختی نه شوهر😉

اوهوم 

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

غر زدن در حد معمول ... تو هرشرایط سختی بودید حتی قهر رابطه جنسی قط نشه .. احترام به پدر مادر همسرت حتی اگه همسرت احترام نزاره...پیش هرکسی به غر دوتایی بودنتون احترام کامل به شوهرت بزار حتی اگه اشتباه میکنه پشتش باشی تو جم...و......... خیلی چیزای دیگه

1.اگ خاستین از شما دربرابر خانوادش دفاع کنه .همیشه از خانوادش تعریف کنید البته ن زیااااد ها .فقط نشون بدین ک خانوادشو میدوستید

2.هروقت خواستید بهش بگین ک مثلا احترام منو نگه دار یا هرچیز دیگع از کلمه دوست دارم یا دوست ندارم استفاده کنید .مثلا:دوست دارم تو جمع احتراممو داشته باشی یا دوست ندارم با من اینطوری رفتار کنی.اگ همون اول اون خطا رو انجام داد بهش بگید تاثیرش بیشتره تا اینه بعد چندبار خطا بهش بگید.

3.تو هرجمعی ک شوهرتون درحال حرف زدن بود همیشه توجهتونو بدید ب شوهرتون وتاییدش کنید حتی اگ کسی گوش نمیداد ب حرفش.

4.اگ دوست دارین تو انتخاب لباس هاش ازتون نظر بپرسه هروقت لباسی ک سلیقه شما بودو تعریف کنید وبگین بهش میاد...شوهرم اوایل همش از خواهرشوهرم نظر میپرسید اما با این روش من موفق شدم😋😎😅

روش ها تضمینیه وامتحان شده😎

فعلا اینارو حفظ کنید تا بقیشو بعدا بگم.

غر زدن در حد معمول ... تو هرشرایط سختی بودید حتی قهر رابطه جنسی قط نشه .. احترام به پدر مادر همسرت ح ...

چطوری وقتی قهرید رابطه دارید خداییییی این ی مورد جور نمیشه با مخم 🤪🤪🤪🤪

تو شروع تمام شعر های عاشقانه ی منی👫 
خب چطور داغشون میکنی؟؟؟

جوابشون میدم مادر شوهر من اصولا به دوماداش فوق حساسه که ناراحت نشن من ناراحتم کنن جلو دوماداش حرفما میزنم 😆😆😆 کلا دیگه چشم ترس شده

میشه لطف کنید برا روح برادرام صلوات بفرستید😢😙
چطوری وقتی قهرید رابطه دارید خداییییی این ی مورد جور نمیشه با مخم 🤪🤪🤪🤪

ینی قهر نکنید قهر دوری میاره به همین راحتی قهرم شدید نزارید تا صب قهربمونید پس میتونید رابطه ام داشته باشید   هروقت که آشتی هستید دوتایی به هم قول بدید قهرشدید تاصب قهرنمونید 

عزیزم اول کار اینکه زن و شوهر نباید قهر کنن ..دوم اینکه چون مقصره پاپیش نزار ولی انقد جلوش لوندی و ن ...

براش غذا اینا درست کنم؟ 

الان نشست خودش هندونه خورد.. ب منم نگف بیا.. رف سهمیه منو گذاشت رو. کابینت.. منم گذاشتمش تو یخچال الان🙄