2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی و اشتباهات

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 101 پست
من کاملا راضی ام تنها چیزی که اذیتم میکنه 2تا  خواهرای شوهرمه حالا باز بزرگه خوبه ها کوچیکه اعص ...

شما حرفاشو جدی نگیرین یگوشتون در باشه یکی دروازه...رفتو امدتونم محدود کنین...حیف زندگی کوتاهه بااین حرفا تلخ بشه

شوهرت پول داشت قانع بودی؟یا دستش تنگ بود؟

نه زیاد پول نداشت. ولی باعث شد خانواده ش همیشه منو در حد ی عروس قانع و ساکت ببینن و هیچ کاری نکنن 

مثلا ماشین شوهرمو بردن فروختن. البته ماشینش قیمت زیادی نداشت ولی همش میگفتن فلانی قانعه چیزی نمیخاد پس مال ما!!

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای چه بد

عوضي همش زورش ب من ميرسه

هي ميگه يه كاري روبراه كن پول دربياري 

بمن چه من ٧ سال كار كردم بيرون 

ديگه دلم نميخاد كار كنم

والا جاي زن و مرد عوض شده

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
نه زیاد پول نداشت. ولی باعث شد خانواده ش همیشه منو در حد ی عروس قانع و ساکت ببینن و هیچ کاری نکنن&nb ...

😐😐😐😐بنظرم قناعت کار خوبیه ولی اول باید خانواده و اطرافیانشو شناخت بعد رفتار مناسبو پیداکرد

نه زیاد پول نداشت. ولی باعث شد خانواده ش همیشه منو در حد ی عروس قانع و ساکت ببینن و هیچ کاری نکنن&nb ...

واااا

ببخشيد دور از جون فلاني مگه خودش چلاقه

خودش نميتونه از ماشينش استفاده كنه؟؟؟!!!!!!

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
بلاخره باید باهاش صبت کنین حل کنین اینجوری ک نمیشه

پیام دادم جواب نداد...منم بدم اومد ازکارش ازدیروز جوابش ندادم...بخاطر مشکل بارداریم خونه مامانم استراحت میکنم...دیه برنمی گردم😒😒😒

برایِ سلامتی نینیم ی صلوات لدفا😞
😐😐😐😐بنظرم قناعت کار خوبیه ولی اول باید خانواده و اطرافیانشو شناخت بعد رفتار مناسبو پیداکرد

آره قناعت برا زندگی خودم نه اینکه مراعات ادم های دیگه رو کنیم

مثلا من همیشه به مادرشوهرم میگفتم برای غذا زحمت نکشید خسته میشید. اوشونم تا دو سال ماکارونی میداد به ما. اونم به زور ساعت ده و نیم یازده شب! یا اصلا چیزی نمی پخت. نون و پنیر و سبزی و گوجه و خیار میاورد! 

اره من ناراضی ام مقصر جفتمون ولی شوهرم بیشتر نه اگه به قبل برگردم با همین ادم ازدواج نمیکنم

من خانومم تو جواب این سوال گفت اگه ب قبل برگردم ترجیح میدادم یکم دیر تر ازدواج میکردم تا پخته تر بشم...بنظرتون برداشت من چی باید باشه؟؟؟

واااا ببخشيد دور از جون فلاني مگه خودش چلاقه خودش نميتونه از ماشينش استفاده كنه؟؟؟!!!!!!

دست داداشش بود یه مدت دیگه اونا ها بردن فروختن. همسرمم میگفت اشکال نداره پدرم برا من زحمت کشیده و اینا. 

چند بار هم گوشی های قبلی همسرمو گرفته بودن و استفاده کردن

من خانومم تو جواب این سوال گفت اگه ب قبل برگردم ترجیح میدادم یکم دیر تر ازدواج میکردم تا پخته تر بشم ...

عه شما آقایی 

من دقت نکردم