2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست بیاین کمک

211 بازدید | 44 پست

قضیه ی عروس و مادر شوهره

از دست مادرشوهرم خسته شدم شوهرمم اصلا برام ارزش قائل نیست میگه من به مامانم حرفی نمیزنم توهم هرکاری دوست داری بکن....چون میدونه من آدم مظلومی ام چیزی نمیگم.....خلاصه منم یه ماهه خونه مادرشوهرم نرفتم و هروقت دیدمشم محلش ندادم....اما میخوام این مادرو پسر رو بچزونم تادلم خنک شه شما بگین چی کارا میتونم بکنم....

سرت را بالا بگیر بانو توصاحب نورانی ترین سیاهی جهانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا به روت نیار کلا ادما تو زندگیشون نباید همه ادما ازشون خوششون بیاد تو هم به روت نیار مهم شوهرته که دوسش داری به نظرم برو چون شوهرت خوشحال میشه میفهمه تقصیر مادرشه بعد ش ازت دفاع میکنه اگه حق با تو عزیزم برو خونه اش 

پس چیکار کنم؟🙁

اول باید شوهرتو بکشی سمت خودت که فقط در یه صورت میاد سمت تو اونم اینه که عاشقت باشه که بعید میدونم باشه. چون مردی که عاشقه اصلا نمیتونه از زنش حمایت نکنه حتی اگه حق با زنش نباشه بازم طرفشو میگیره.

شما همون نری خونه مادرشوهرت و باهاش قطع رابطه کنی به نظرم کافی باشه.

{ جانی دپ سابق }