2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 44 پست
اول باید شوهرتو بکشی سمت خودت که فقط در یه صورت میاد سمت تو اونم اینه که عاشقت باشه که بعید میدونم ب ...

اون میگه تو از اول زندگیمون از مامان من ناراحتی....چرا پشتم وای نمیسته....همش میخواد من کوتاه بیام

سرت را بالا بگیر بانو توصاحب نورانی ترین سیاهی جهانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش منو ناراحت میکنه هرچی دلش میخواد میگه....

خیلی اشتباه بزرگی کردی جلوی شوهرت با مادرشوهر قطع ارتباط کردی 

لحنربیان کردن ناراحتی بی نهایت تاثیرداره 

مثلا مامانت اینطور گفت و هی غر بزنی شوهرت بدتر میکه زنم مقصره و نمیره چیزی بگه و تورو هم بد میبینه

ولی با ارامش بهش بگی وسرفرصت مثلا ازتونشون اومدی نیاز نیست بگی 

بهش سرفرصت بگو مثلا دارید دردودل میکنیداز اینده ازادما میگید بگو اره مثلا اون روژ مامان اینژوری بهم گفت و خیلی ناراحت شدم مامانتم مامان خودمه نمیشه چیزی گفت و ازتوهم میخام چیزی بهشون نگی ولی پشتم باش لااقل ببین خیلی تاثیرداره ها خیلی

من شوهرم چندشب پیش درمورد یکی از شوهرخاله هام و خالم ذاشت صحبت میکرد میکفت رفتارشون بد بوده و نقد میکرذیم واز این درو اون در میحرفیدیم وقت خاب بود تو تخت

بعد کفتم اره خب حق داری ازشون ناراحت باشی اینم بدون من همیشه پشتتم حتا اگر حق باهات نباشه ولی ازت میخوام کاری نکنی و بی احترامی به کسی نکنی بخاطر من ک خانومتم 

شوهرمم کفت بی احترامی نمیکنم ازتوهم هیچوقت نمیخام بخاطر من به مسی بی اخترامی کنی و جواب بذی اینطور وقتا و خودتو ازجشم کسی بندازی

بعد من شروع کردم گفتم حالا اکر اتفاقی بیوفته تو پشت من عستی خندید گفتش کی اذیتت کرده باز😂گفتم مامانت اینطوری کفت یکماه پیش فلان روز چندروز رفته بودیم مسافرت اینکارارو کرد با من من نخاستم اذیتشی بهت نگفتم شوهرمم گفت مم هرزمان ببینم کسی به تو چیزی بگه هرکی باشه پشتت درمیام ولی اگر ناحق باشه بیام خونه لاهات صحبت میکنم بابت اشتباهت

اولا اصلا اینجوری نبود و مثل شوهر شما بود میکفت دفاع کن ازخودت 

خیلی اشتباه بزرگی کردی جلوی شوهرت با مادرشوهر قطع ارتباط کردی  لحنربیان کردن ناراحتی بی نهایت ...

شوهر من عین خیالش نمیشه....با ملایمتم گفتم حرفی نزد...

میشه شوهرت میگه تقصیر تو پس پیشش از مادرش تعریف کن تا بفهمه تقصیر مادرشه نه تو ....هم پیش شوهرت عزیز ...

حالم ازاین کار بهم میخوره

چون خیلی کفتی اینطوری شده

بنظرم به شوهرت بگو من ناراحتم با خانوادت رفت و امد ندارم دوست ندارم ازشون جدابشی اوناهم خانواده خودمم مادرتو مادرمنم هست و باید از فکرم همه انرزیزمنفیارو دور کنم

امشب بریم خونشون بنظرت؟بعد برو خونه مادرشوهرت و خوب‌رفتار کن مثلا تیکه انداخت مادرشوهرت نیاز نیس بگی به شوهرت با جلوی‌شوهرت چبزی گفت ک مثلا کم پیداییو این حرفا بخند و بگو کم سعادت بودیم دگ شرمنده مامانجون

یخورده کمک کن باهاشون بحرف 

یکماه اینطور باش بعد خیلی ریز شوهرتو بکش‌سمت خودت

حالم ازاین کار بهم میخوره

ببین من خودمتاهلم اگه مثه تو برخورد کنم چون مادر شوهر مثه مادر خود ادم باشه مشکل هم پیش میاد وگرنه این جوری بتازی با مادرشوهرت اخرش کم میاری ناسلامتی شوهرت خیلی وقته بزرگ کرده معلومه که باید مادرش دوست داشته باشه اگه مثه تو پیش بگیرم منم اخر به مشکل برمیخورمهمه ادما یه مشکلاتی با مادرشوهرهاش دارن تنهانیستی خواهر

چون خیلی کفتی اینطوری شده بنظرم به شوهرت بگو من ناراحتم با خانوادت رفت و امد ندارم دوست ندارم ازشون ...

حالا چجوری بکشم سمت خودم اینو اصلا بلد نیستم😔

بخدا من خیلی موذیم ولی شوهرم همش قبل مهمونیا چرفامیل خواش چ فامیل من میگه هروقت اشاره کردم بهت دقت کن به اون شخصی ک میکم تا بیام خونه باهات بحرفم

میایم خونه میکه فلانی دیدی اینکارو کرد یا اینو دیدی اینو گفت بخاژراین بوده و هی باهام حرف میزنه 

مثلا میخاد سیاست یادم بده 😂و اطرافمو بشناسم 

چون خبلی هردوموففیم هم توزندگی همرتوهمه چی مون و باهم فوق العاده خوبیم خیلی دورو بریا اذیت میکنن ازحسادتشون منطورم عمه دایی عموخالس بخاطرهمین شوهرم همش میگه دقت کن به کاراشون ک یاد بگیری از دس خودت بربیای😂انقدر توچشمش مطلوم نمایی کردم