2777
2789

من لیسانس مترجمی دارم . رشته دبیرستانم تجربی بود . الان یه چیزی مثل خوره افتاده تو تنم که مامایی بخونم . همه درسها رو فکر کنم اوکی باشم به جز ریاضی فیزیک که اصلا یادم نیست . به نظرتون بخونم میتونم قبول شم ؟

دو تا هم بچه کوچیک  دارم اما مشکلی ندارم با درس چون کلا کتاب زیاد میخونم 

گاهی که دلت شور میزند و اضطراب فرصت نفس کشیدن را از تو میگیرد ، آرام زمزمه کن: فاللهُ خَیرُ حافظاً و هو ارحمُ الراحمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی برا سال بعد کنکور شرکت کنی؟ یا امسال شرکت کردی چه اشکال داره اگه میتونی حتما بخون

سال بعد . به نظرت ریاضی فیزیکو میتونم بزنم

گاهی که دلت شور میزند و اضطراب فرصت نفس کشیدن را از تو میگیرد ، آرام زمزمه کن: فاللهُ خَیرُ حافظاً و هو ارحمُ الراحمین
برای سال بعد؟ خودت خیاطی بلدی؟

بله برای سال بعد . بله خودم خیاطم

سال بعد . به نظرت ریاضی فیزیکو میتونم بزنم

اگه ریاضی تون خوبه آره تا سال بعد اگه تلاش کنید حتما میتونید درصد خوبی بزنید ولی اگه ضعیف هستید به نظرم وقتش رو بذارید واسه درسای دیگه مثل زیست

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

من این کارو کردم ...اگه اراده شو داری بخون...اما اینو هم در نظر داشته باش که کنکور و قبولی الان مثل سالهای قبل نیست شرایط سخت تر شده واسه قبولی مخصوصا واسه رشته های پزشکی...

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
بخون ولی خوب رقابت خیلی زیاده و قبول شدن سخت

خیلی زیاده رقابت ولی الان که فکر میکنم میبینم نسبت به گذشته بهتر درک میکنم

من این کارو کردم ...اگه اراده شو داری بخون...اما اینو هم در نظر داشته باش که کنکور و قبولی الان مثل ...

اینو میدونم خیلی سخته ولی نمیدونم چرا این طوری شدم شبها هم خواب دانشگاه رو میبینم

اینو میدونم خیلی سخته ولی نمیدونم چرا این طوری شدم شبها هم خواب دانشگاه رو میبینم

کنکور سخت شده خیلی ..شکل طراحی سوالات هم کاملا عوض شده..خیلی باید زحمت بکشی..ایشالا موفق باشی

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
من اگه هنر شما رو داشتم طراحی دوخت میخوندم مزون میزدم

یه دوره مزون زدم ولی چون بچه هام کوچیکن خیلی اذیت شدم تو این یکسال عید جمع کردم با این که تجربه عالی بود ولی طراحی دوخت دوست ندارم . از زبانم خسته شدم الانفقط دلم میخواد مامایی بخونم