2777
2789
ارکوپالم دارم بلور هم دارم ملامین هم دارم پریکس هم دارم 😀😀

خب اینا هیچکدوم استفاده ات نمیشه

منم دارم داره تو انباری خاک میخوره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارکوپالم دارم بلور هم دارم ملامین هم دارم پریکس هم دارم 😀😀

اسی مث خواهر من عاشق ظرفه هنو مستاجره ولی قیمت یه خونه ظرف داره همه مدلیه سرویس سی نفره سیب گلابی کاملم داره از اون قدیما خیلی گرونن ولی هنوزم در حال خریدن ظرفه ..

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
اسی مث خواهر من عاشق ظرفه هنو مستاجره ولی قیمت یه خونه ظرف داره همه مدلیه سرویس سی نفره سیب گلابی کا ...

نه دیگه تا این حد خوبه ارکوپالم 6نفره است  چینی دومی 18نفره است از اولی حتما یه12نفره برای مهمونی های رسمی میخرم یه 6نفره پیرکس دارم یه 6نفره هم برای مسافرت ملامین دارم  بلور هم برای عید خریدم برای پزیرایی

نه دیگه تا این حد خوبه ارکوپالم 6نفره است  چینی دومی 18نفره است از اولی حتما یه12نفره برای مهمو ...

ن بابا اون از هر مدلی تو بازار باشه و خوشش بیاد حداقل بیست چهارنفره تا سی نفره میگیره چون فامیلامون پر جمعیتن 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
هر شیش نفرش پونصد ..البته بدون فنجون میده پزیرایی نده نهار خوری میدهفقط

چه خوب من ۳سال پیش خریدم ازینا ۷۵۰ !!

البته فنجون و قندون و ... بشقاباشم دو دست گرفتم

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..