2777
2789
عنوان

به دادم برسین

248 بازدید | 17 پست

به شوهرم شک کردم که معتاده یا نه . ما عقدیم الان چند وقته یکم لاغر شده رنگشم تیره تر شده.  یبار تو خونش خودمم ته سیگار دیدم که چون شب قبلش دوستش اونجا بود گف مال اونه. من خیلی میترسم در حالی که خودش همیشه بهم اطمینان میده ولی بازم بهش شک دارم میگه بخاطر کار زیاد و  اینکه نمیرسم غذا درس حسابی بخورم لاغر شدم توروخدا بگین بنظرتون شکم درسته 

گناه بزرگ منی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حواست باشه ها برو مشاوره کمکت کنه

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

با این‌چیزا نمیشه گفت درسته یا نه

منزل مجردی داشته اگر اره و شما هم کلید داری پنهانی برو خونه رو بگرد 

چون تو عقدی کارت خیلی سخته 

یا میتونی یه روز بی‌هوا بدون اینکه از قبل بگی مجبورش کنی بیاد باهات تست اعتیاد بده 

اینم در نظر بگیر مصرف مواد در روزهای اول اتفاقا کمی شادی و طراوت هم میاره به مرور رنگ پوست و چهره تغییر میکنه و طرف لاغر میشه نه همین اول کاری

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
با این‌چیزا نمیشه گفت درسته یا نه منزل مجردی داشته اگر اره و شما هم کلید داری پنهانی برو خونه رو ...

اخه ترسم از اینه که راسش تو خونوادش کشیدن مواد مث تریاک چیز بدی محسوب نمیشه اما چون داداشش معتاد بوده و خیلی اذیتشون کرده خودش میگه از اعتیاد متنفرم . من شکم بخاطر اینه. وقتایی که باهمیم چند روز اصن ازش چیز مشکوکی نپیبینم 

گناه بزرگ منی

ببین جدیدا زیاد عرق میکنه ؟ 

یهو یه تایم هایی میاد خیلی حرف میزنه و یه تایم هایی خوابالو و خسته س ؟ مثلا وقتی میشینه تلویزیون میبینه یهو چشماش بسته میشه ؟

تو مهمونی یا کلا مدت طولانی زیاد نمیتونه جایی بمونه و میپیچونه میره ؟

بعدم اگر میتونی یکی دو روز باهاش باش ، حالا مسافرت یا خونه ش و سعی کن از صبح تا شب کنارش باشی ، مردی که معتاد باشه دووم نمیاره و سعی میکنه بپیچونتت یه تایمی تا بره به کارش برسه ، اما اگر کنارت موند احتمالش کمه معتاد باشه 

حالا گل و اینا هم اگر مصرف کنه صداش عوض میشه یکم 

عروسیتون کیه؟ بهش وقت بده ببین خوب میشه یا نه

میگه لاغر شدنم بخاطر کار و فکر زیادع اخه یه سری درگیری هم هست بین خونواده ها که عروسیو کی بگیریم . مشکلات مالی هم این وقتا خودشو خیلی نشون میده دیگه نزدیک عروسیمون. 

گناه بزرگ منی