2777
2789
عنوان

همسایه های پر ماجرای من

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دوستان تا چندی پیش که شوهر فری میفهمه و با داداشای فری میرن سراغ قلی که بکشنش و بزن بزن و...

فری هم میگه من طلاق میخام.فکر کن تو سه ماه با یکی آشنا شی.سریع بخای طلاق بگیری بری زنش شی.آخه دختر مجرد هم همچین حماقتی میکنه؟تو مدت کم دوستی با یکی پاشی بری زنش شی؟مگه داریم آخه؟

من که فری ،مری ،قلی رو همه قاطی کردم آخرش نفهمیدم چی به چی شد یه اسم درست میذاشتی حالا نمیخواست حتما ...

درست ترین حرفی بود که امشب شنیدم

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

شوهرش هم شرط میزاره برو مهرت رو حلال کن و بچه هم بی بچه.که مجبور میشه برگرده سر زندگیش.چن روزی بعد برگشتنش باز دیدیم دعوا و بزن بزن و اون بچه بیچاره وسط اینا و دوباره قهر و حرف طلاق و پزشک قانونی و...

بعدش دیگه از فری بیخبرم.واقعا افسوس میخورم بخاطر بلایی که سر شوهر صبور و وفادارش و البته خودش آورد

بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟چرا یه آدم تا این حد با این سرعت باید تغییر کنه؟یعنی شوهر فری حق داره تشنه خون مری باشه و واقعا اون مقصره؟

یا خانواده فری بخاطر تو فشار گذاشتن دخترشون مقصرن؟چرا نذاشتن بره بگرده و ببینه مردا چی ان و کی ان.که انقد تشنه تعریف یه مرد نباشه و گوشش از حرفاشون پر باشه