2777
2789
عنوان

تب کودک

109 بازدید | 18 پست

سلام پسرم تب کرده ، تب سنج گذاشتم مقعدی ۳۸وهشت

زیربغلی ۳۹ 

چیکار کنم نبش پایین بیاد ایبوپروفن دادم بهش 😢😢😭

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشویه کن عزیزم صبرکنن ۴ساعت بعدش اگه ده کیلوئه براش دوتاشیاف استابزن

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤

بچه منم الان تب شدید داره بیدارم پیاز گذاشتم کف پاش و قطره دادم . هر چهارساعت بهش بده 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

یازده ماهشه ، یهویی تب کرد علامت سرما خوردگی مداره

الان اینکارارو میکنم

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
دستمال نمدار بذار زیر بغل و رو شکم و کشاله ران و پیشانی نخواب تا تبش بیاد پایین شیافم بذار

خوابن نمیبره مگرانشم 

ایبوپروفن دادم ، اشکال ندارد شیاف استامینوفن بزارم؟

بچه منم الان تب شدید داره بیدارم پیاز گذاشتم کف پاش و قطره دادم . هر چهارساعت بهش بده 

سرما خورده؟

پسر منو گفت عفونت ادراریه

سرما خورده؟ پسر منو گفت عفونت ادراریه

بله یکماه از تنش نمیره دوباره چرک خشکن دارم شروع میکنم

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …