2777
2789
عنوان

تب کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 18 پست
اگه تبش پایین نمیاد اشکال نداره. در ضمن وقتی تب رو با دماسنج میگیری خودت نیم درجه اضافه کن بهش. دختر ...

مقعدی گذاشتم ۳۸/۸ و زیربغل ۳۹

بیشتر سمت سرش و بدنش داغه تا پاهاش

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
اگه تبش پایین نمیاد اشکال نداره. در ضمن وقتی تب رو با دماسنج میگیری خودت نیم درجه اضافه کن بهش. دختر ...

خطرناک نباشه تب بالا؟ 

میترسم اولین باره اینجور شده 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطرناک نباشه تب بالا؟  میترسم اولین باره اینجور شده

باید تبش رو بیاری پایین بالای سی و نه احتمال تشنج داره. نگران نباش دختر من تا چهل هم تب میکرد. اگه هنوز پایین نیامده آب ولرم و نمک بریز تو ظرف پاشویه کن.

باید تبش رو بیاری پایین بالای سی و نه احتمال تشنج داره. نگران نباش دختر من تا چهل هم تب میکرد. اگه ه ...

باشه دارم پاشویه میکنم خداکنه کمتر بشه تبش 

ممنون عزیزم