2777
2789
عنوان

جهیزیه چجوری بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 143 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی پذیرایی رو مدل کلاسیک بچینی آشپزخونه و نشیمن و اتاق خواب و اسپرت

راس میگی اینجوریم قشنگ میشه هااا. بش فک نکرده بودم اصلا. ممنونم گلم از راهنماییت

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
عزیزم😂😂 اخی پس خیلی دوریییم☹ ما خودمون آبادانی هستیم ولی شاهین شهر زندگی میکنیم‌. یکی از شهرهای ا ...

عع نصف بیشتر فامیلای منم شاهین شهرن،هر تابستون اونجام😍😍😍😍

خونه ای بود که اونجا اتیش گرفت،شنیدی؟اون خالم میشد..

Im friend with a unicorn under my bed..🦄
یه سالن یه سره اس

اگر سالن مستطیل یا ال شکل باشه ، میتونی خودت یه بخش و که ترجیحا نزدیک آشپزخونه باشه به عنوان تی وی روم یا نشیمن جدا کنی و یه نیم ست اسپرت براش بخری

بقیه فضا رو به عنوان پذیرایی با مبل و ناهار خوری کلاسیک دکور کنی

وای اگر مربع باشه یکم سخت میشه

اگه بودجه دارین یه سلطنتی بگیر یه دونه ام مبل واسه جلوی تلویزیون که راحت باشین به مشکلم بر نمیخورین 😆منم ارکوپال پارسال تقریبا واسه 50 نفر کاسسه و وردست و پلوخوری و گودو کاسه آش برداشتم شد 1500 یا 1700

دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿  
اسپرت خیلی بهتره.اصلا سلطنتی دوسندارم

نیمه استیل یا کلاسیک راحتی چی به نظرتون خوبه؟ یه چیزی بین اسپرت و سلطنتی هستن. خودمم بیشتر نظرم رو اسپرته

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
عع نصف بیشتر فامیلای منم شاهین شهرن،هر تابستون اونجام😍😍😍😍 خونه ای بود که اونجا اتیش گرفت،شنیدی؟ ...

ایول پس میتونم تابستون ورت دارم ببرمت خرید🤣 اخییی عزیزم اره شنیدم وایییی خیلی ناراحت شدممم😔😔😔

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎