2777
2789
عنوان

جهیزیه چجوری بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 143 پست
اگر سالن مستطیل یا ال شکل باشه ، میتونی خودت یه بخش و که ترجیحا نزدیک آشپزخونه باشه به عنوان تی وی ر ...

مستطیل شکله عزیزدلم. وااای اره خیلی ایده ی خوبی بود چرا به ذهن خودم نرسید😑 مرررسی عزیزدلم خیلی راهنماییه خوبی بود😍

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
اگه بودجه دارین یه سلطنتی بگیر یه دونه ام مبل واسه جلوی تلویزیون که راحت باشین به مشکلم بر نمیخورین ...

اره گلم اینجوریم خیلی خوب میشه ک خودم نشیمن و پذیراییو جدا کنم با مبل خیییلی ایده خوبیه. اهااا مبارکت باشه عزیزدلم

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد چ رنگی میخوای ترکیب کنی رو وسایل خونت؟

رنگ رو که اصصلا نپرس انقدری رنگ توی سرمه ک حد نداره😑😑 خیلی عکس از ترکیب رنگا دارم همشونم دوسدارم نمیدونم چه رنگی بگیرم وای خیلی سخته بخدا😭 ولی رنگ طوسی یا فیلی یا سورمه ای با کوسن های رنگی دوسدارم. ینی تقریبا پذیرایی ترکیبی از رنگای طوسی و سورمه ای و گلبهی و صورتی چرررک باشه. ولی بازم کلی رنگ مد نظرمه

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
رنگ رو که اصصلا نپرس انقدری رنگ توی سرمه ک حد نداره😑😑 خیلی عکس از ترکیب رنگا دارم همشونم دوسدارم ن ...

همینا خیلی قشنگ میشه متفاوت میشه.زیاد عکس نبین چیزاتوهم ک میگیری دودل میشی اینقدر عکس ببینی

همینا خیلی قشنگ میشه متفاوت میشه.زیاد عکس نبین چیزاتوهم ک میگیری دودل میشی اینقدر عکس ببینی

دیگه سعی کردم اصلااا نرم سراغ عکسا. اینایی ک گفتم خوب بودن؟؟

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
ایول پس میتونم تابستون ورت دارم ببرمت خرید🤣 اخییی عزیزم اره شنیدم وایییی خیلی ناراحت شدممم😔😔😔

ارررره😍😍😍😍

اوم خیلی بد بود ولی خداروشکرکه به جونشون صدمه ای وارد نشد☺

Im friend with a unicorn under my bed..🦄