2777
2789

من خواستگارای خیلی خوبی دارم که حاضرن بخاطرم هرکاری بکنن

اما در مقابل عاشق کسی هستم که میدونم دوسم داره و با کسی هم نیس

خواستگاریمم کرده و داره شرطو شروط خونوادمو راست و ریس میکنه اما خیلی سرده باهام یعنی یک ماه هم که از هم بی خبر باشیم بازم باید چند مرتبه زنگ بزنم بهش تا بلکهههه جواب بده...(البته جواب که داد خیلی گرم و صمیمی صحبت میکنه باهام)

از همدیگه هم دوریم و حضوری نمیتونیم ببینیم همو

خواهش میکنم بگین اگه شما بودین به پای همچین آدمی میموندین یا میرفتین با یکی از خواستگارا...؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به پای همچین آدمی نمیموندم چون در آینده از این سردتر میشه ،یه نصیحت از من بشنو ،تو ازدواج عاقل باش نه عاشق ،عاقلانه رفتار کن احساسات و عاشقی و بزار کنار تا درست تصمیم بگیری

شاید وقتی رفتید زیر یک سقف خوب بشه، هرجند با شاید و اگر نمیشه بنای یک زندگی را گذاشت.

می دونم که زندگی با یک ادم سرد بسیار سخت و زجراوره مگر اینکه خودتون هم سرد باشید.

من که هنوز عادت نکردم و می دونم که هیچ وقتم کنار نمیام.😢😢😢😢

به همه آرزوهام قول رسیدن دادم.

بدون شناخت با خواستگار ازدواج نمی‌کنم. از کجا معلوم که اون خواستگار هم موجود سرد و مشکل داری نباشه. ولی با آدم سرد هم ازدواج نمی‌کردم. بعد یک ماه چند بار زنگ بزنی بلکه جواب بده می‌شه یخخخخ! این چه جور دوست داشتنی هست؟ دوستت نداره حتی اگر با کس دیگه نباشه. 

به نظر با ایشون قطع کن ولی سریع با خواستگاری هم ازدواج نکن. سعی کن آدم‌های جدید را بشناسی.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
یعنی با خواستگار ازدواج کردی؟

من با عقل انتخاب کردم الانم ی زندگی عاقلانه و عاشقانه دارم خداروشکر

دوست خوبم یبار برای همیشه بشین فک کن ببین اون واقعا تورو میخواد یا ن

اگ اره ک ارزش موندن داره

اگ ن ک برو پی زندگیت.

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

یعنی با خواستگار ازدواج کردی؟

عاره عزیزم

عشق عادمو کور میکنه نمیذاره بدیاش و ببینی 

ب عقلت رجوع کن 

اگ بدردت نمیخوره دورشو خط بکش 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد