2777
2789

خواهشا اگه کسی بوده که لوله هاش براثر عفونت کاملا بسته بوده و با لاپرا باز شده بیاید بگه و پیش کدوم دکتر عمل داشته میخوام برم لاپرا ولی میترسم باز نشه توروخدا بیاین بگین لطفا

دوست منو نوشته بودن لاپرا دکتدش روعوض کرد بااینکه عکس رنگی رفته بود ولی دکترش گفته بودبروجایی که من میگم رفت اونجابدونه لاپرا باعکس رنگی بازکردن لوله هاش روبعد7سال الان بارداره 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست منو نوشته بودن لاپرا دکتدش روعوض کرد بااینکه عکس رنگی رفته بود ولی دکترش گفته بودبروجایی که من ...

واااای خدای من عزیزم نمیدونی کجا رفته برای عکس رنگی ؟؟

واااای خدای من عزیزم نمیدونی کجا رفته برای عکس رنگی ؟؟

شمااهل تبریزی؟

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

اگه اهل تبریزی بگم به دوستم ببینم کدوم عکس رنگی رفته  بهم بگه بهتون اطلاع بدم اگه خواستی برواون دکتر

ن عزیزم تهرانم

پس نمیشه گلم چون ماتبریزیم

اره عزیزم بازم ممنون از لطفت

خواهش گلم انشاالله مشکلتون حل بشه وبه زودی نی نی داربشین😍😍😍😍😍

خانمی کجا رفته بود؟تو تبریز بود؟

اره ساختمان اپانا سونوگرافی رهادکترسبحانی البته مونده به شانست من رفتم زیادتعریفی نبودبعدش رفتم شاهین اونم همون 17شهریوره