2777
2789
عنوان

خانومای وارد لطفاکمک خیلی ناراحتم

240 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من رفتم توگالری گوشیم هیچ عکس و فیلمی توش نبود همه پاک شدن

اسکرین هم میگیرم میرم توی گالری هیچی توش نیس

ازتل هم عکسی ذخیره نمیشه

توی دوربین هم که میرم میادبیرون..کسی تابحال گوشیش اینجوری شده؟؟خیلی ناراحتم برافیلم و عکسام 

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

حافظش پر‌نیست؟ دست کسی نبوده؟

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید حافظت پر شده

ن پرنیست نمیدونم چرایهویی اینجوری شد

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
حافظش پر‌نیست؟ دست کسی نبوده؟

نه دارم سکته میکنم

توی فایل هم میرم هیچ عکس و فیلمی نیست

منم گوشیم بعضی وقتا اینجوری میشه خودش درست میشه برنامه file commander دانلود کن همیشه عکسا و فیلمات ...

وای جدی؟؟ممنون عزیزم😍توی گوگل پلی هم نمیتونم برم

میخوام رم روبندازم روی ی گوشی دیگه ببینم چیزی روبالامیاره یانه

چقدرطول میکشه درست بشه؟؟

گوشی منم چند وقت پیش همینطوری میشد ..هاردش مشکل پیدا کرده بود چند بارم بردم درستش کردم ولی موقتی بود دیگه درست نشد هارد جدید بالا نیومد ..انشالله که گوشی شما اینطور نباشه ببرش واسه تعمیر شاید ویروسی شده باشه و چیز مهمی نباشه..  

وای جدی؟؟ممنون عزیزم😍توی گوگل پلی هم نمیتونم برم میخوام رم روبندازم روی ی گوشی دیگه ببینم چیزی روب ...

اره

اونم برو تو قسمت تنظیمات ،مدیریت برنامه ها ببین غیر فعال نشده

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
گوشی منم چند وقت پیش همینطوری میشد ..هاردش مشکل پیدا کرده بود چند بارم بردم درستش کردم ولی موقتی بود ...

وای ان شاءالله چیزی نباشه😭 برا یک روزبرگرده سریع میریزمشون روی لپ تاپ وای خدایا

وای جدی؟؟ممنون عزیزم😍توی گوگل پلی هم نمیتونم برم میخوام رم روبندازم روی ی گوشی دیگه ببینم چیزی روب ...

واسه من چند روزم شده اینجوری بوده بعد درست شده ولی اون برنامه ای که گفتم اگه نصب کنی همیشه عکس و فیلمات توشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
اره اونم برو تو قسمت تنظیمات ،مدیریت برنامه ها ببین غیر فعال نشده

ن نشده بود😫

واسه من چند روزم شده اینجوری بوده بعد درست شده ولی اون برنامه ای که گفتم اگه نصب کنی همیشه عکس و فیل ...

مرسی حتمانصب میکنم درست شه

وای ان شاءالله چیزی نباشه😭 برا یک روزبرگرده سریع میریزمشون روی لپ تاپ وای خدایا

عزیزم اگه  عکسا و فیلمات  روی کارت حافظته که پاک نشده احتمالا..رمتو رو یه گوشی دیگه بزار انشالله که همش هس..

عزیزم اگه  عکسا و فیلمات  روی کارت حافظته که پاک نشده احتمالا..رمتو رو یه گوشی دیگه بزار ا ...

وای ان شاءالله حتمااینکارومیکنم😍❤ ان شاءالله همشون برگردن