2777
2789
عنوان

چرا نامزدم برام مهم نیس دیگه؟!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 25 پست
همسرم آتیشش یکم فروکش کرده ولی من بیشتر شده چون من اوایل فوق العاده سرد بودم ولی الان خیلی بودن همس ...

منم امروز بهش گفتم میدونم دلت برام تنگ نمیشه ولی من دلم برات تنگ میشه ولی اومدم خونه انگار اصلاهیچ اتفاقی نیافتاده نمیدونم چندچندم باخودم

اخلاقات منو یاد خودم میندازه منم همینطورم اگه خبلی حالت بده میتونی پیام بدی بگی عزیزم حالت خوبه؟بعد ...

بهش برگشتم گفتم دلم برات تنگ میشه چشم توچشم بودیم ولی هیچ عکس العملی نشون نداد چراچراچرا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش برگشتم گفتم دلم برات تنگ میشه چشم توچشم بودیم ولی هیچ عکس العملی نشون نداد چراچراچرا

سوالی باهاش حرف بزن که مجبور شه جواب بده

مثلا بگو دوستم داری؟میدونی دلم برات تنگ شده؟

خودت مجبور به حرف زدنش کن.

سوالی باهاش حرف بزن که مجبور شه جواب بده مثلا بگو دوستم داری؟میدونی دلم برات تنگ شده؟ خودت مجبور ب ...

هر روشی که بگی کردم وزدم نمیشه که نمیشه واقعا خسته شدم خیییییییییلی

عقدیم اره ولی مشاوره امکان نداره شهرکوچیکیم واونم به این چیزا اعتقادنداره

باهاش صحبت کن 

حتما مشکلو حل کنید بعد برین سر خونه زندگی 

رابطه کامل داشتین؟ 

تحسینش میکنی؟

ابراز علاقه میکنه؟ 

برین سفر 

یا مدتی دوری 

خودت مشاوره ی آنلاین داشته باشن 

خانم فردین فر خیلی خوبه راهنماییت میگنه 

باهاش صحبت کن  حتما مشکلو حل کنید بعد برین سر خونه زندگی  رابطه کامل داشتین؟  تحسی ...

رابطه کامل نداشتیم ولی ازهرلحاظ تامینش میکنم ابراز علاقه کلامی رفتاری .....این خانوم مشاورکه گفتین تواین سایتن؟!