2777
2789
عنوان

کیا عمل پروتز سینه انجام دادن

14499 بازدید | 70 پست

خانومای عزیز من ۲۸اردیبهشت نوبت عمل دارم 

۱۶روز بعد هم یعنی ۱۳خرداد از قبل قول سفر دادیم که باهمسرم بریم باهاشون...میخوام ببینم بعد دوهفته سرحال میشم؟؟؟اونایی که عمل کردن میشه بگن دوران نقاهتش چند روزه؟؟؟ بعد چند روز میتونم به زندگیه عادی برگردم🤪  دردش چقدره 😓

خدایا شکرت 

چقدر خوش به حالته 

چقدر پول داری 

عمل زیبایی ،مسافرت 

هیییی اونوقت من بچه هامو نمی تونم یه رستوران ببرم 😑😑😑

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه اون فیلم رو ندیدی خانوم بعد از عمل سینه سوار هواپیما میشه وسینه هاش منفجر میشن خخخخ حالا با چی ...

وای 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ حسسسسابی ترسوندیم 😆😆😆با ماشین شخصی عزیززززم 

خدایا شکرت 
چقدر خوش به حالته  چقدر پول داری  عمل زیبایی ،مسافرت  هیییی اونوقت من بچه هامو ...

اخییییی اینجوری نگو عزیزدلم 😓

منم از پسندازی که تو دوسال بعد عروسیم داشتم تونستم عمل کنم 

خدایا شکرت 

ایشون سوال دارن اگر جوابی داریم بگیم ..بگیم نداریم حسرت زندگی دیگران رو نخوریم.بعدشم شما خودتون زیبایین نیازی به عمل زیبایی ندارین خودتو دوست داشته باش دلداری  

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
وای 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ حسسسسابی ترسوندیم 😆😆😆با ماشین شخصی عزیززززم 

۱روز بیمارستانی بعدش ک میای خونه انگار سوتین تنته نیازی ب استراحت نداری لذت ببر از سفرت . روزی هم ۲بار باید پماد و روغن بچه بمالی همین. نقاحط نداره اصلا. بخیه هاتم جذبی بزنن بهتر

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
اخییییی اینجوری نگو عزیزدلم 😓 منم از پسندازی که تو دوسال بعد عروسیم داشتم تونستم عمل کنم&nbs ...

عزیزم من چیزی در موردش نمیدونم ولی فکر نکنم ۱۶ روزه عمل خوب بشه هر چی باشه جای برش خواهد داشت.ومیخواستم بپرسم چرا عمل میکنید .?

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........