2777
2789
عنوان

خانمابیایین بگین کاربدی کردم یانه

192 بازدید | 19 پست

سلام من حدودیک ساله عروسی کردم ولی پیش مادرشوهرمم یعنی مادرشوهرم قبل ازعقدکرد مابه خاطرکارشوهرم باهاش اومدیه شهردیگ و خونه خودشوداددست اون یکی پسرش که ازشوهرش سابقش بود...بعدکه ماعقدکردیم دیگ جدانشد موقع عروسی هم چون یدفعه ای شدشوهرم یه خونه طرح قدیم گرفت که برزگ بودوواسه وسایل هردومون جابود....الان قراردادمون داره تموم میشه من ب شوهرم میگم ک یه خونه دوطبقه بگیر میگه خونه نیست ک هردوطبقش باهم خالی باشه ازطرفیم بخواییم دوخوابه بگیریم وسایلتون جانمیشه....بقیشوپست بعدمیگم توروخداراهنمایی کنین

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازطرفی هم برادرو خواهرمادرشوهرم میگن بیاتوحیاط خونت یه خونه کوچیک واست بسازیم همینجاباش قبول نمیکنه(اون پسرش یکم شیرین عقله نمیتونه بره مستاجری)منم دیشب به شوهرم گفتم حق نداری همینجاروتمدیدکنی منم دوست دارم خونه خودم باشم و ازوسایل خودم استفاده کنم(الان اصلاازوسایلم استفاده نمیکنم و وسایل مادرشوهرمه)دیگ شوهرم هیچی نگفت فک کنم ناراحت سده ولی خب منم دل دارم ازاونطرفم همش بامادرش مشکل دارم

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤