2777
2789

سلام پسرم دو روزه از یک سینه در بیداری نمیخوره خودشو بد میکنه انگار اون سینه بوی خوبی نداره یا شیرش بد طعم 

بچه دومه ،بچه اولم شیرمو نخورد و سینه چپم کمی بزرگتر موند 

سینه چپم شیرشم همیشه بیشتر،بوده و مشکل کم بودن شیر،یا اینکه کودک بد بغل کنم یا راه تنفسش بسته شه نیست اگر بلدین لطفا کمک کنین 

راستی ماه پیشم دهانش برفک داشت 

دوخت انواع ست سیسمونی و کیف حمل سگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشش درد نمیکنه.پسر منم چند روزی اینجوری بود که واکسن زده بود الان یکم بهتره

نمیدونم ببین یکبارم چند وقت پیش اینطور،شد خود ب خودم خوب شد

زن داداش من خودش ی سینش رو ب بچها نمیده خیلی عجیبه برام 

چرا اخه شاید مشکلی داره حتما در،اون سینه ببین بچه من قشنگ خودشو میکشه حالتی ک انگار بدش میاد

پسرمنم از راست زیاد نمیخوره مقاومت میکنه خیلی تو بیداری ک نخوره نمیدونم چرا 😪با اینکه شیرش بیشتره 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
منم پسرم بچه دومم لود سینه سمت راستمو نمیخوره تو حواب زورکی میدادمش نفهمیدم چرا شاید چون سمت چپی صد ...

عه چه عجیب تا اخر همینطور،بودی

پسرمنم از راست زیاد نمیخوره مقاومت میکنه خیلی تو بیداری ک نخوره نمیدونم چرا 😪با اینکه شیرش ...

دکتر رفتی؟منم تا الان دفعه دومه ،دفعه قبل خود ب خود خوب شد ولی دوست دارم علتو بدونم و برطرفش کنم ک پیش نیاد من بچه رو معکوس میگیرم و میدم وقتی گرسنه تره یا وقتی گیجه میگیره اما بیداری ن فعلا دو روزه درگیرم نخوره مجبورم برم دکتر

دکتر رفتی؟منم تا الان دفعه دومه ،دفعه قبل خود ب خود خوب شد ولی دوست دارم علتو بدونم و برطرفش کنم ک پ ...

ن نرفتم پسرمنم هر چند روز ی بار اینطوری میشه 😐دوسه روز مقاومت میکنه مخصوصا اگه بخواد گریه کنه ک‌محاله بخوره تو خواب میخوره بیشتر 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

اون سینتون رو کاملا بدوشید و خالی کنید و شست و شو بدید احتمالا شیر داخل سینه بد مزه شده

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
اون سینتون رو کاملا بدوشید و خالی کنید و شست و شو بدید احتمالا شیر داخل سینه بد مزه شده

میشه بگی چرا و تا کی اینکارو کنم ببین میخوردا اونجور نبود شیرتوش بمونه یهو دو روزه اینطور میکنه