سه تا بچه دارم پسرم هشت سالشه،دخترم شش سالشه،و دختر کوچیکم یکسالشه،دوتا بچه اولم از یک پدر و دختر کوچیکم از یه پدر دیگس،امروز دختر پسرم صحبت میکردن میگفتن مامان خواهرمونو بیشتر دوست داره چون بابای اون بهتر بوده ولی بابای ما بد بوده،پسرم به دخترم گفت ناراحت نباش خودم تورو دوست دارم بذار مامان نداشته باشه ،مامان هم مثل باباس
خدایا منم دلم میخواد مامان شم!!! خسته شدم از تنهایی از این همه بغض از خبر حاملگیه دیگرانو شنیدن و یواشکی اشک ریختن نمیشه دلت برام بسوزه؟؟به ما هم بچه بدی؟!بخدا اگه بدی کتکش نمیزنم باهاش مهربونم قدرشو میدونم بهش میگم تو رو خدا بمن داده بعده۴سال!بهش میگم معجزه کوچولوی خدااا...تا این موضوع رو نوشتم بغضم ترکید...لطفا دعام کنین
قبول انواع سفارش گلسر،ریسه مو،بدلیجات رنگ ثابت، آویزساعت،گیره روسری،نیم ست،بندعینک،وست دختر پسر لینک کانال https://t.me/joinchat/EP8P4FgT2q8GitzfyUYerg
بعد ازدواج دوم چرا دوباره بچه دار شدید؟شما که بچه داشتید،همسر دوم تون مگه فرزند نداشتن؟عزیزم اونا بچن باید براشون توضیح بدی که اون بخاطر شرایط سنیش توجه بیشتری میخواد
عزیزم همونجا باهاشون صحبت میکردی و بهشون ارامش میدادی اگه برات مقدوره دختر کوچولوت رو بذار پیش همسرت با اون دوتا برو پارک یا هرجا که دوست دارن بذار محبتت رو باور کنن🌹