2777
2789

منم خوردم خوب بود واسه وزن جنین هم خوبه

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوارض که فک نکنم داشته باشه من چهارتا قوطی خوردم اواخر چون دوقلو بودن وبچهام کوچکن ولی بدنیا که اومدن خداروشکر وزنشون خوبه،دلستر بستنی هم خوبه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

آب سیب هم خودت تو خونه بگیر بخور خیلی خوبه واسه وزن گیری جنین

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .

تاریخ زايمانمون باهمه😍من که دکترم گفته بچه وزنش بالاست من نخوردم اما شنیدم که خوردن و تاثیر داشته 

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
چه خوب اینو نمیدونستم ممنون 

دکترم واسه ماه آخر گفت بخور خوب بود  روزی ی لیوان بخور

تاریخ زايمانمون باهمه😍من که دکترم گفته بچه وزنش بالاست من نخوردم اما شنیدم که خوردن و تاثیر داشته&n ...

میشه بگین سونوی آخر وزنش چند بود؟من چون اول هفته سی و هشت زایمان میکنم میترسم وزنش کم باشه

تیکر به وقت سزارین
میشه بگین سونوی آخر وزنش چند بود؟من چون اول هفته سی و هشت زایمان میکنم میترسم وزنش کم باشه

آخرین سونو که هفته دیگه مبرم اما تو هفته 30رفته بودم و زنش 1کيلو و نیم بود ,الانم از روی شکمم که نگاه میکنه و دست میزنه میگه توپولو هستش

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘