2777
2789
عنوان

تجربه سقط در هفته های بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 11812 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه غربالگری دوم رو دیر دادی؟ حدود هفته ۱۴ غربالگری دوم هست...بعدش که دیگه جواب ازمایش صحت نداره

هفته ۲۰ غربالگری دوم و نوشت برام یعنی ممکنه بخاطر این آزمایشم اشتباه دراومده باشه

مجوز نمیدن دوستم. بخاطر همین نگرانم

خب بدون مجوز ک نمیتونن ختم بارداری اعلام کنن! بچه با سندرم دان ب دنیا میاد! 

من نمیفهمم اگر دکتر گفته باید ختم بارداری اعلام بشه ک دستور پزشک زو میبری پزشکی قانونی اونا مجوز میدن! 

اگرم خودتون نگرانید ک نمیتونید بدون محوز کاری کنید باید دنیا بیاد! 

شیوه سوالت مبهمه

مگه غربالگری دوم رو دیر دادی؟ حدود هفته ۱۴ غربالگری دوم هست...بعدش که دیگه جواب ازمایش صحت نداره

اره بابا همش میخوان پول پارووو کنن اولیش سالمه ولی دومی نه چطور میشه اخه فقط میخوان پول خرج آدم کنن

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
هفته ۲۰ غربالگری دوم و نوشت برام یعنی ممکنه بخاطر این آزمایشم اشتباه دراومده باشه

اینجا بعضیا به سونوی انومالی میگن غربالگری دوم که درست نیست. ازمایش خون دوم رو میگن غربالگری دوم(بعضی دکترهد نمینویسن)*. الان شما تووو ازمایش خون مشکوک بودن براتون یا سونوی آنومالی؟

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
بله من اول ما ۷هستم

ن عزیزم مطمئن باش سالمه چطورشده اولی سالمه دومی میگن نه اخه

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
خب بدون مجوز ک نمیتونن ختم بارداری اعلام کنن! بچه با سندرم دان ب دنیا میاد!  من نمیفهمم اگر دک ...

عزیزم آزمایشاتمو دیر انجام دادم و مطمئنا جوابش هم دیر میاد سقط قانونی تا هفته۱۹ وگرنه مجوز نمیدن باید غیرقانونی سقط بشه

عزیزم نگران نباش میگن تا هفته 20اجازه میدن. اگر ندن بچه های سندرم زنده باید بدنیا بیان اجازه نمیدن. اما اگر دکترت ادم قابل اعتمادی باشه اون خودش میدونه باید چیکار کنه. نگران نباش. امیدوارم متوجه حرفم شده باشی. 

اینجا بعضیا به سونوی انومالی میگن غربالگری دوم که درست نیست. ازمایش خون دوم رو میگن غربالگری د ...

آزمایش خونم مشکوک بود ۱به۳۱۶ سونو آنومالی خوب بود اما دکتر گفت بهتره سلفری بر م 

دارو میدن بهت ایست قلبی کنه، بعد با القای زایمان دفع میشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
عزیزم آزمایشاتمو دیر انجام دادم و مطمئنا جوابش هم دیر میاد سقط قانونی تا هفته۱۹ وگرنه مجوز نمیدن بای ...

حالا شد! کی بهت گفته باید سقط کنی؟! 

وقتی ج ازمایش نداری از کجا مطمئنی نیاز ب سقط هست!؟  ب خودت انرژی منفی میدی!؟ 

زمان قانونیش بگذره خب باید نگهش داری دیگه! چ میشه کرد! 30 سال حداقل میتونه زندگی کنه!