2777
2789
عنوان

تجربه سقط در هفته های بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 11812 بازدید | 89 پست
عزیزم من خودم اول هر ماه سونو معمولی میرفتم دقیقا اول ماه هشت تشخیص بیماری داده شد حتی تا دو هفته قب ...

بچه ت مشکلی داره الان؟

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
برای من غربالگری اولم جوابش  همین  بود   سلفری دادم  گفت مشکلی نداره و کامل ...

اخی عزیزم بمیرم برات..چطورفهمیدی بچه ایست قلبی کرد؟؟

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیزم بمیرم برات..چطورفهمیدی بچه ایست قلبی کرد؟؟

خدا نکنه گلم همش استرسشو داشتم چون سه بار قبلش سقط داشتم ولی اونا قلب نداشتن و هفتشون پایبن بود این هم قلب داشت هم رشدش تو سونو انتی خوب بود علایم بارداریمم سر جاش بود به دکترم گفتم صدای قلبشو برام بذاره خیالم راحت بشه که قلبشو پیدا نکرد بعد سونو کرد گفت قلبشو نمی بینه و دخترم تا پانزده هفته بیشتر رشد نکرده حالا دیشب رفتم دکتر غدد گفته احتمالا مشکل خود ایمنی دارم‌ و با مصرف کورتون می تونم دوباره بچه دار بشم برام‌ دعا کن عزیزم

گفتن اجازه سزارین نمیدن من واقعا مرگ رو دیدم از ساعت سه بعد ازظهر تا پنج فردا صبح, ی بند جیغ, بچه زن ...

سلام عزیزم میشه درخواست منو قبول کنید. چن تا سوال راجب هیدروپس داشتم حالم خیلی بده لطف میکنی اگر جواب بدی

اره دقیقا, اول رفتیم پزشک قانونی ک نامه بدن, ک ندادن بعد ی نفر اونجا گفت بچه روح داره, خواهرم گفت ای ...

سلام عزیزم میدونم پیامتون پاسه چندسال پیش اما اگر هستید لطفا درخواست منو بپذیرد در مورد سقطتتون سوال داشتم