سلام خانمها اگر کسی بوده که در هفته های بالا سقط داشته لطفا تجربه شو در میان بزاره در غربال اول مشکلی نبود در غربال دو تشخیص سندروم دوان بود سلفری نوشت جوابش یکماهه ست دوهفته دیگه میاد مگه میشه در هفته های بالا جنین زنده رو دفع کنی
عزیزم من خودم اول هر ماه سونو معمولی میرفتم دقیقا اول ماه هشت تشخیص بیماری داده شد حتی تا دو هفته قب ...
بچه ت مشکلی داره الان؟
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
خدا نکنه گلم همش استرسشو داشتم چون سه بار قبلش سقط داشتم ولی اونا قلب نداشتن و هفتشون پایبن بود این هم قلب داشت هم رشدش تو سونو انتی خوب بود علایم بارداریمم سر جاش بود به دکترم گفتم صدای قلبشو برام بذاره خیالم راحت بشه که قلبشو پیدا نکرد بعد سونو کرد گفت قلبشو نمی بینه و دخترم تا پانزده هفته بیشتر رشد نکرده حالا دیشب رفتم دکتر غدد گفته احتمالا مشکل خود ایمنی دارم و با مصرف کورتون می تونم دوباره بچه دار بشم برام دعا کن عزیزم