2777
2789

بله به من‌گفت و درست بود

بستگی به مهارت اون شخص داره و اینکه اندام تناسلی جنین‌کامل‌و مشخص باشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه حال غریبی دارم از دیروز که رفتم سونو .... بارداری اول م هست و همش میگفتم جنسیت برام هیچ فرقی نداره .... ولی دیروز بهم گفت احتمالا دختره .... یه حالی شدم ...نمیدونم ... انگار خودمو برای پسر حاضر کرده بودم به خاطر اینکه همه میگفتن بچه م پسره ...هرکی خواب میدید و همه اطرافیان ... 

به من گفت استخوان بندیش به دخترا میخوره، دختر شد. خواهرم هم خارج از کشوره از رو تعداد ضربان قلب گفته بود قدیمیا میگن دختره ولی ۵۰، ۵۰ هست و اصلا نباید حدس زد...دختر هم بود!

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
به من گفت استخوان بندیش به دخترا میخوره، دختر شد. خواهرم هم خارج از کشوره از رو تعداد ضربان قلب گفته ...

دختر داشتن چه حسی داره ؟  انگار نیاز ب دلگرمی دارم ...  همسرم خیلی خوشحال شد ... دختر دوستداره ...منم دوستدارم ...ولی نمیدونم انگار شوکه شدم.همش فکر میکردم پسره

برای من هیچ فرقی نداشت ولی کلا خانواده خودم همه دختر دوست دارن، جوری که هرکی پسر دار میشه، ته دلش ناراحته. به من وقتی گفتن دختره خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم و الان هم واقعا خوشحالم که دختر دارممممم...به قول اینجایی ها، بهمون میگن خدا خیلی دوستون داشته که بهتون دختر داده. عالیههه

گرچه پسر هم بود احتمالا برای من همین بود

۱۲هفته گفت درستم بود اگر جای خوب بری ک دستگاه هاش بروز باشه احتمال درست بودنش بیشتر

بهترین دکتر شهر هست ...دکتر قبادی تقریبا تو استان مازندران همه میشناسن ... هرچی بگه درسته .... ب من گفت بیشتر به دختر شبیهه ولی ماه بعد بهت قطعی میگم ... یه حال عجیبی دارم ...انگار آمادگی دختر داشتن ندارم .... از دیروز گیجم ....

منم ان تی گفت احتمال زیاد پسر ولی گفت دقیق نیست

منم زیاد دلمو ب حرفش خوش نکردم بچه اولمه زیاد مهم نیست چی باشه

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 
 بهترین دکتر شهر هست ...دکتر قبادی تقریبا تو استان مازندران همه میشناسن ... هرچی بگه درسته .... ...

اشکال نداره عزیزم، به خاطر حرف بقیه هست. دخترخاله من دختر دوست داشت، همش هم همه میگفتن دختر خوبه، حالا پسر بارداره. اون اوایل شوکه شده بود...گریه کرده بود..الان ماه آخره خیلی هم خوشحاله...متاسفانه حدس و نظر بقیه اثرگذاره...یه مدت دیگه با هر جنسیتی دوستش خواهی داشت، بهت قول میدم. دعا کن سالم باشه، انشاالله به سلامت زایمان کنی