سزارین انتخابی یا دکترش گفته نمتونه طبیعی زایمان کنه؟
جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من که از منشی دکترم پرسیدم تو خصوصی فرقی نمیکنه سز یا طبیعی آزاد حساب میشه تو نیمه دولتی سز پولش بیشتر طبیعی یه خورده کمتر.. تو دولتی هم که سز فقط با تشخیص دکتره و اگر خودت بخوای فکر نکنم تو دولتی سز کنن...
من من سه سال و نیم پیش کسری زایمان مردم پیش فوق تخصص آقا،۱۱.۵ملیون خرج بیمارستانم شد،چون یکی از قلها به خاطر زردی سه شب تو دستگاه بود،۹ملیونشو بیمه داد،بیمه آسیا
بیمه تامین اجتماعی فقط دستمزد جراح رو بهت برمیگردونه.ینی اول کامل حساب میکنی با بیمارستان بعد صورتحساب بیمارستانو میبری بیمه.اونجا دستمزد جراح رو میریزن ب حسابت