2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از روز اقدام متوجه شدم باردارم 

خواب زیاد و‌زیاد خوردن و ناف درد

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

منظورم اینه که ماه اول همون ماهی حساب میشه که پری نمیشیم ؟؟یعنی کسی که پریش 28 روزست اگه نشه اون ماهش ماه اول حساب میشه ؟؟؟

خدایا به همه کسانی که بچه میخوان بچه سالم بده به من و همسرمم بچه سالم بده  *آمین *
منظورم اینه که ماه اول همون ماهی حساب میشه که پری نمیشیم ؟؟یعنی کسی که پریش 28 روزست اگه نشه اون ماه ...

آره دیگه چون هفته ها درست از روز اول پری شروع میشه ومثلا اگه یه هفته از پریت بگذره وباردار باشی میشی ۵ هفته پریودی

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

من مواقعی که بخوام پری شم گاهی سینه درد  دارم گاهی ماهها ندارم این ماه دارم ممکنه بایه بار اقدام نی نی بشه 

خدایا به همه کسانی که بچه میخوان بچه سالم بده به من و همسرمم بچه سالم بده  *آمین *

من تازه۶هفتمه ولی ن ویار دارم ن چیزی فقط زیادمیخابم و خیلی زیاد میخورم زود زود گشنم میشه و اولا نافم دردمیکرد و خیلی جوش ریخته بودم حالا بهتر شدم فقط بخور بخاب هست بچه من چراویارندارم 🤔😥

من تازه۶هفتمه ولی ن ویار دارم ن چیزی فقط زیادمیخابم و خیلی زیاد میخورم زود زود گشنم میشه و اولا نافم ...

مبارکت باشه 6 هفته رو از چه زمانی حساب کردی؟؟راحت باردارشدی ؟؟؟

من مواقعی که بخوام پری شم گاهی سینه درد  دارم گاهی ماهها ندارم این ماه دارم ممکنه بایه بار اقدا ...

من اقدام دومم موفق بود

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1