2777
2789
مبارکت باشه 6 هفته رو از چه زمانی حساب کردی؟؟راحت باردارشدی ؟؟؟

امضامونخودی باکلی سختی باردارشدم باکلی ناامیدی من میگفتم اصلامادرنمیشم مشکل  داشتم تنبلی رشدنکردن فولیکول هورمون پرولاکتین ...۶هفتمه چون اخرین پریودم ۲۳اسفند بود  مرسی گلم انشالله قسمت شما 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینه که ماه اول همون ماهی حساب میشه که پری نمیشیم ؟؟یعنی کسی که پریش 28 روزست اگه نشه اون ماه ...

https://farzand.net/due-date-calculator 

اولین روز اخرین پریتو بزن هفته دقیق ، زمان سونو ها غربالا و وضعیت جنین و همه چیو بهت می گه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
امضامونخودی باکلی سختی باردارشدم باکلی ناامیدی من میگفتم اصلامادرنمیشم مشکل  داشتم تنبلی رشدنکر ...

منم یکم باشما اختلاف دارم ویاروهیچی ندارم همش میگم نکنه پوچ باشه نکنه حامله نباشم

خدایا شکرت که مامان شدم..خدایا خودت صحیح وسالم نگهش دارتابیاد بغلم۲۴فروردین ۹۸
ن اخه میگم کسی هست مگه ویارنداشته باشه درضمن من چرازوود زوود گشنمه بخدا الان ی ماهمه ۵۴بودم فک کنم ح ...

منم همش ضعف میکنم وهی میخورم میگم نکنه خیلی چاق بشم

نگووووو مگه بارداری پوچ ها هیچ ویاری ندارن خب تو ازمایش و تیت نشون میده اخه 

نه باو دیوونم وگرنه ساک بارداریمم دیدم وبتامم خوب بوده..دیوونم که این فکرارو میکنم

ن اخه میگم کسی هست مگه ویارنداشته باشه درضمن من چرازوود زوود گشنمه بخدا الان ی ماهمه ۵۴بودم فک کنم ح ...

من اگه به چشم نمیدیدم تعجب میکردم کسی بگه تو بارداری ویار وتهوع ندار م اما خواهرمم نداشت نه تنها ویارنداشت بلکه هی هرچی میدید دلش میخواست و میخورد جوری که باعجله از سرکارمیومد خونه وبالباس بیرون مینشست سالاد شیرازی درست میکرد ومیخورد بچه ای باهوش و سالم هم الان داره شکرخدا کاش منم اینجور بشم   

خدایا به همه کسانی که بچه میخوان بچه سالم بده به من و همسرمم بچه سالم بده  *آمین *
منم یکم باشما اختلاف دارم ویاروهیچی ندارم همش میگم نکنه پوچ باشه نکنه حامله نباشم

من تا هفته 6 ویار نداشتم. بعد از 6 تا 16 ویار تهوع شدید داشتم بعدش خوب شدم. یعنی اینکه کلا ویار از هفته 6 7 به بعد خواهد بود. ولی بعضیا هم اصلا ندارن. زن برادر خودم اصلا نداشت

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم