2777
2789
عنوان

بچها من آشپزیم

118 بازدید | 27 پست

آشپزی خوبی بلدم  غذایی نیست که بلد نباشم 

۱۷ سالمه هیچ غذایی تا حالا نه سوزوندم نه خراب کردم حتی اولیش رو مامانم هم اشپزیش خوب بود نه به اندازه من 

مامانم میگه من دستم خوشمزه است یعنی  چی؟😂😂😕

بعد آشپزی خوب یه هنر خوب هست ؟ کجا ها میتونم ازش استفاده کنم دوستام مسخره ام میکند میگن کلفت ها آشپز های خوبین بهم بر میخوره 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق آشپزیمشغل مورد علاقماگگگگ تو ایران براش دانشگاه میزدن حتما اولین انتخابم بود

وای منم خیلی دوست دارم متاسفانه رشته  در هزینه ای هست  وگرنه هست تو دانشگاه هنرستان 

من ی اشنایی دارم برا اینکه شوهرش بدن هی میگن اشپزیش خوبه خانه داریش خوبه فلانه بهمانه حالا طرف مرغ ساده رو بلد نی سرخ کنه ...یا مادره میخواد اشپزی بندازه گردن بچه میگه عالیه ....شما برو اشپز هتل ها بشو درامدش خوبه یا خودت تهیه غذا بزن

وای منم خیلی دوست دارم متاسفانه رشته در هزینه ای هست وگرنه هست تو دانشگاه هنرستان

عه چقد بد

من تجربیم

برا همین نمیدونستم رشته دانشگاهی داره

اگ میدونستم از همون اول میرفتم هنرستان

...

وای عزیزم چقدر شبیه من🥹 منم از ۱۷ سالگی شروع کردن اشپزی کردن همه هم غذاهامو دوست دارن و حتی خودم دل ...

. الان چند سالته گلم؟

من  بین هنرستان و انسانی. انسانی انتخاب کردم البته بخاطر هزینه اش نتونستم برم اما همیشه دوست داشتم  رستوران مخصوص کوفته تبریزی بزنم🥰😍