2777
2789
عنوان

گل مهرم تصادف کردیم حال نی نیم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 65836 بازدید | 405 پست
نه عزیزم تیکر مشکلم بود ک خداروشکر حل شد ....دخترنازت روببوس😘حالااسمشو چی گذاشتی چند وقتشه؟

الحمدالله که حل شد. 

چشم دست بوسته عزیزم. 

نیکا خانوم. الان آخرای ۷ماهه. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الحمدالله که حل شد.  چشم دست بوسته عزیزم.  نیکا خانوم. الان آخرای ۷ماهه.

ممنونم عزیزم..فریماه جون برام دعا کن وقتی شیر میدی خیلی محتاجم..انشالله سایه تون از سر نیکا خانوم کم نشه ..الهی امین

گر درمشکلی سخت گرفتار شدی بخوان این ایه  70مرتبه بگویا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی  (بسیار مجرب است، تجربه شده است)برای حاجت دل منم صلوات بفرستید وبادل مهربونتون بگید انشالله😔
ممنونم عزیزم..فریماه جون برام دعا کن وقتی شیر میدی خیلی محتاجم..انشالله سایه تون از سر نیکا خانوم کم ...

چشم عزیزم .اگه قابل باشم چرا که نه. حتما دعا میکنم

ممنون عزیزدلم. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

سلام, استارتر خدا دخترتون رو شفا بده, تهران تصادف کردید؟؟ عصر شنبه 7 اردیبهشت؟ خیابان قرنی؟ نکنه شما بودید😥 خدایا چند روزه همش میخوام برم بیمارستان از حال اون دختر کوچولو خبر بگیرم که شاهد تصادفش بودم ولی دلم راضی نمیشه😞 خدا بهتون صبر بده

آی وانتی که کله صب میای داد میزنی یخچال نفتی و بخاری علاء الدین میخری😒 عمه داری؟😬

گل مهر جان تاپیکت تعطیل شده ولی ما رو بی خبر نذار

ما همچنان برای دخترکوچولوت دعا میکنیم و منتظریم بیای خبر سلامتیشو بهمون بدی 

من همچنان هرروز میام و اینجا رو چک میکنم

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

عزیزم توکلت به خدای مهربون باشه.صبور باش

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
اخه چرا ی عده مریض تعطیل میکننن تاپیکو

اینا همونایی هستن که تاپیک مادرشوهر و خواهر شوهر راه نمیندازن و بیچاره ها رو جرواجر میکنن(بلا نسبت خانواده شوهر)

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
سلام, استارتر خدا دخترتون رو شفا بده, تهران تصادف کردید؟؟ عصر شنبه 7 اردیبهشت؟ خیابان قرنی؟ نکنه شما ...

عزیزم میدونی کدوم بیمارستانه؟اگه میدونی برو عیادتش و خبری برامون بیار

کم دارن بخدا خدا شفاشون بده

خدا خودش به داد این قشر از آدمها برسه