من شما رو یادم میاد. شما همونی که بعد از چندسال باردارشدی و تو امضات هم اینو نوشته بودی ؟ ...
فریماه جون خوبی؟؟دخترنازت خوبه؟؟من ماندگارپپ هستم عزیزم...دلم برات تنگ شده بود😘
گر درمشکلی سخت گرفتار شدی بخوان این ایه 70مرتبه بگویا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَالزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی (بسیار مجرب است، تجربه شده است)برای حاجت دل منم صلوات بفرستید وبادل مهربونتون بگید انشالله😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توکلت به خدا باشه .هیچی از ید قدرت خدا دور نیست .فقط کافیه که اراده کنه .از صمیم قلبم آرزو میکنم زودتر حالش خوب بشه و فضای خونه پر بشه از صدای خنده های قشنگش.
عزیزم اشکم در اومد.امیدوارم به زودی صحیح و سالم میبریش خونه .واسه سلامتیش حمد شفا میخونم .
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞