2777
2789
عنوان

گل مهرم تصادف کردیم حال نی نیم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 65831 بازدید | 405 پست
من شما رو یادم میاد. شما همونی که بعد از چندسال باردارشدی و تو امضات هم اینو نوشته بودی ؟  ...

فریماه جون خوبی؟؟دخترنازت خوبه؟؟من ماندگارپپ هستم عزیزم...دلم برات تنگ شده بود😘

گر درمشکلی سخت گرفتار شدی بخوان این ایه  70مرتبه بگویا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی  (بسیار مجرب است، تجربه شده است)برای حاجت دل منم صلوات بفرستید وبادل مهربونتون بگید انشالله😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت شدم خداکمکش کنه وبه حق این ماه مبارک شفاش بده توکل برخداوند

ناامیدنباش.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

الهی ک ب حق  حضرت رقیه دخترت سلامتیشو ب دست بیاره 

یاحضرت رقیه ترو ب جان پدرت،دستای کوچولوی این دختر کوچولومونو بگیر و نجاتش بده بزا دوباره صحیح و سالم برگرده تو بغل مادرش

گلم خیلی ناراحت شدم انشالله زودتترسلامتیشوبدست میاره ودوباره میادآغوش مامانش وخوشحالش میکنه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

توکلت به خدا باشه .هیچی از ید قدرت خدا دور نیست .فقط کافیه که اراده کنه .از صمیم قلبم آرزو میکنم زودتر حالش خوب بشه و فضای خونه پر بشه از  صدای خنده های قشنگش.

آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده  

حتما عزیزم میگن دعا در حق دیگری زودتر مستجاب میشه از ته دلم از خدا میخام هر چه زودتر دخترت خوب بشه و بیاد به آغوشت. الهم صلی الامحمد واله محمد

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

عزیزم اشکم در اومد.امیدوارم به زودی صحیح و سالم میبریش خونه .واسه سلامتیش حمد شفا میخونم .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

نمی دونم چی بگم بهت...فقط می تونم حدس بزنم الان در چه حالی و چه غم سنگینی رو دلته...

ایشالا همه چی به خوبی و خوشی تموم بشه و دخترت بعد از این خواب طولانی، سالم و سرحال برگرده پیشت و دیگه هیچ اتفاق بدی براش نیفته.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

عزیزم ایشالله دختر گلت زودتر بهوش بیاد و سلامتیشو بدست بیاره براش حمد و آیت الکرسی میخونم ناامید نشو خدا خیلی بزرگه

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......