2777
2789
عنوان

گل مهرم تصادف کردیم حال نی نیم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 65834 بازدید | 405 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم تا الان وضعیت بچه تون بهتر شده باشه.توکلتون ب خدا باشه.خیلی ناراحت شدم عزیزم.براتون ارزوی بهبودی و سلامتی دارم

دراین زمانه بی هیاهوی لال پرست...خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا...برای این همه ناباور خیال پرست

من شما رو یادم میاد. شما همونی که بعد از چندسال باردارشدی و تو امضات هم اینو نوشته بودی ؟ 

پارسال دخترت به دنیا اومده بود. 

درست میگم ؟ یا اشتباه میکنم ؟

عزیزم ان شاالله که بلا ازتون دور باشه و اتفاق بدی براتون پیش نمیاد و ختم به خیر میشه .  بیا از خودت به خبری بده حتما. دلم تو فکرته.

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
اره منم خیلی بفکرشم..ان شاالله ک حالش خوب باشه...اگه کسی خبر دار شد بی زحمت خبر بده از حالشون ک از ن ...

سلام عزیزم دیگه رمقی ندارم برا گریه کردن 

سه روزه دخترم بیهوشه صدمه مغزی شدید دیده 

فقط فقط براش دعا کنید 

من دیگه خودمم نمیخوام زنده باشم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔