2821
2789
عنوان

پروید نمیشم چرا؟؟

153 بازدید | 15 پست

سلام خانما من ماه پیش تو ۸عیدپرویدشدم دگ نشدم چکار کنم دوماه پیشم سقط داشتم یعنص بخاطر اونه ؟؟کسی نیست سقط کرده باشه ودیر پروید بشه ؟؟وااای اگر حامله باشم چی ماکه اقدام نکردیم یعنی امادگیشو نداره بدنم تو رو خدادبیاید کمک ۳۳ روز شد من پروید نشدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ميشه اسم قرصو بگي و چجوري استفاده كردي

میترسم بگم قرص سایتوتک از تجهیزات بگیری میگن چجوری استفاده کنی 

بدترین آدما همونایین ک میدونن از چی حساسی ودقیقا همون کارو انجام میدن
مرسي عزيزم❤️🌹

قربونت فقط سخته خییلییی دردش زیاده من جلو مامانم داشتم از درد میمردم بعد یهو افتاد تو شلوارم دوییدم حموم همه جام پرخون بود بیچاره فک میکرد پریودم بااین وضع ی مشکلی دارم حتما بالاخره فرستادم سونو مطمئن شد چیزیم نیس خلاصه زمان ب عقب برمیگشت هیچوقت اینکارو تکرار نمیکردم باز صلاحتو خودتو میدونی عزیزم

قربونت فقط سخته خییلییی دردش زیاده من جلو مامانم داشتم از درد میمردم بعد یهو افتاد تو شلوارم دوییدم ...

اخه نمیشه نگهش دارم فقط عزیزم چن ساعت بعد قرص افتاد؟

من شادترين دختر غمگين جهانم :)💔
اخه نمیشه نگهش دارم فقط عزیزم چن ساعت بعد قرص افتاد؟

نمیدونم سیستم بدن همه یکی نیس من ب خونریزی افتادم  ولی نیفتاد ولی چون باقرص مرده بود تا موقع پریودم ک رسید افتاد.قرص اثر حتمی داره نبضش ک نزنه دیگه نمیمونه خودتم نندازی خودبخود میفته