2777
2789
عنوان

اخه چرا من خداااا

308 بازدید | 18 پست

خيلي داغونم سختمه خييييلي زياد 

باز دلم واسه اون نامرد تنگ شده منم خب زندگي خوب ميخوام چرا نبايد ايده ال باشم چرا الان دوماهه جدام از شوهرم 

ياد بدي هاش ميوفتم سير ميشم هااا ولي بازم دوسش دارم ميخواستم زندگيمو حفظ كنم الان اون نمياد

ووواي توروخدا يكمم ارومم كنيد جز اينجا جايي ندارم حرف بزنمم با كسي خيلي بدبختم مننننن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معذرت میخوام مردم پریضی صعب العلاج میگیرن نمیگن خدا چرا من بعد شما برای زندگی که خودتون ساختید خدا ...

من ميخوام خيلي جنگيدم نميشه

شوهرم دست بزن داشت ساختم

مشكل ناباروري داشت ساختم 

من تنها هدفم از ازدواج بچه بود 

اما حالا اون قهره سرمسائل الكي😭تقصير منه اخه قسمتم اين شده حتي ازدواجمم دست خدا سپردم و جوري نبود حتي دوست باشم انتخاب كنم سنتي و قانوني

منم ميخوام مثل بقيه خانوم خونه باشمممم خب نه كه فروشندگي شده شغلم صبح تا شب پر از نگاه هاس كثيف

اون وقت میگم اینجا آن قد طلاق طلاق نکنین میگن زن باید حق داشته باشه
بابا
اینجا ایرانه هنوز نمیدونن طلاق گرفتی فاحشه نشدی
دوست عزیزم تو خانمی
واسه خودت مستقل زندگی کنی همه ش درس میشه لباس دلخواه و بپوش تفریح دلخواه و انجام بده زندگی کن متکی نباش
میدونم نیاز داری ولی فعلا باید بسازی

معذرت میخوام مردم پریضی صعب العلاج میگیرن نمیگن خدا چرا من بعد شما برای زندگی که خودتون ساختید خدا ...

الانم حس ميكنم سينه ام درد داره دروغ چرا تشخيص دقيق نداده اما شك كردن درصد كم سرطان از من بدبخت تر هست؟

اون وقت میگم اینجا آن قد طلاق طلاق نکنین میگن زن باید حق داشته باشه بابا اینجا ایرانه هنوز نمیدونن ط ...

من الان رو پا خودم سعي كردم باشم و اوني كه خودم ميخام باشم اما خب دلم گرفته منم ميخواستم عادي باشم نه اينطوري...

نميدوني تنهايي چقدر سخته 

الانم حس ميكنم سينه ام درد داره دروغ چرا تشخيص دقيق نداده اما شك كردن درصد كم سرطان از من بدبخت ...

سرطان از چی میاد

جز مشکلات روحی و استرس؟؟؟

آرامش داشته باش البته سرطان سینه درد نداره

🖤 
سرطان از چی میاد جز مشکلات روحی و استرس؟؟؟ آرامش داشته باش البته سرطان سینه درد نداره

نميدونم والا يه غده كوچولو حس ميكنم هس و درد داره اگه اون باشه طاقت ندارم واقعا دست من نيس استرس😭 دوس دارم بميرم اما نه با درد