2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی مامانا کمک

241 بازدید | 46 پست

سلام مامانا دخترم فردا واکسن ۱۸ ماهگی داره واکسن سنگینیه درد و تب داره‌.چجوریه میشه از تجربیاتتون بگین لطفا😔😔😞

👧عشقم همسرمو تک دخترم👪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرمنم ماه بعد داره واکسن 18 ماهگی ازالان تو استرسم 

وای پسر منم ماه دیگه داره😭😭😭اونوقع خودمم میرم تو ۸ ماه.وای خدا دارم دق میکنم از استرسش😖😖😖

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

عزيزم من پنج شنبه برای دخترم زدن، بله سنگينه دختر من تو واکسنای قبليش اصلا تب نکرد ولی این چرا، هر 4 ساعت روز اول و فرداش اگه تب داشت هر 6 ساعت تکرار کن

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
وای پسر منم ماه دیگه داره😭😭😭اونوقع خودمم میرم تو ۸ ماه.وای خدا دارم دق میکنم از استرسش😖😖😖

ای جانم ۲ تا نی نی داری ان شاءالله جفتشون سالم باشن

👧عشقم همسرمو تک دخترم👪
عزيزم من پنج شنبه برای دخترم زدن، بله سنگينه دختر من تو واکسنای قبليش اصلا تب نکرد ولی این چرا، هر 4 ...

دختر من ۸.۵ کیلو هستش باید چقدر بهش شربت استامینافن بدم؟؟؟

👧عشقم همسرمو تک دخترم👪

پسر منم هفته ی پیش زد 

خیلی استرسشو داشتم اما خداروشکر اصلا ادیت نکرد خودش بازی کرد و انگارنه انگار واکسن زده فقط شبش یه کم تب داشت

مسکن شو مرتب دادم

ان شاءالله بچه های شما هم اذیت نشن

🖤