2777
2789
عنوان

مهریه هاتون چقدره اگه میشه بگید داستان مهریه من

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مثل اینکه اطلاعات شما در این مورد کمه. حتما از یک وکیل خانواده سوال کنید و یا تو نت سرچ کنید و ...

حق طلاق از نظر قانون فقط با مرد هست شما باید وکالت در طلاق رو بگیری که وقتی وکالت ‌در طلاق داشته باشی مستقیم دور از جون در همون زمان میتونی برای شوهرت وکیل بگیری و بری طلاق و حتی شوهرت نفهمه کدوم دادگاه طلاق گرفتی و تمام البته دور از جون زندگی شما انشالله هیچ وقت از اون حق و وکالت استفاده نشه و به پای هم پیر بشین

تو ارزوی من بودی عزیزم ....
ولی به نظرم همه مردا همین هستن همشون باور کن خوب و بدم نداره 

شوهر من يه مرد نمونه بود براي زن سابقش، بخدا اگه يك هزارم محبتهايي كه برا اون ميكرد براي من ميكرد من خوشبخت ترين زن دنيا بودم، اصلا بخاطر همين اخلاق خوبش با زن سابقش زنش شدم فاميلمون بود ميشناختم با يه زن عصبي و رواني كه دائم تو پارتي و مهمونيه چقدر محترم بوخورد ميكرد هرچي داشت و نداشت به پاش ريخت خدايا چرا من عشق اول كسي نشدم😭😭😭😭

عزیزم مثل اینکه اطلاعات شما در این مورد کمه. حتما از یک وکیل خانواده سوال کنید و یا تو نت سرچ کنید و ...

بعدم عزیز دلم من 

شما به شراطی از شروط میتونی از اون وکالت استفاده کنی 

نکته‌ای که باید بهش آن توجه کنی اینه که بیشتر افراد گمان می‌کنند شروطی که می‌توان بر سر گرفتن حق طلاق، بر آنها توافق کرد، همان شروط ۱۲گانه مندرج در عقدنامه است که زن تنها در آن موارد، مثلا استنکاف شوهر از پرداخت نفقه به مدت ۶ ماه و…، می‌تواند تقاضای طلاق کند،

اصلا حق طلاق اشتباه هست در کل باید وکالت بگیریم 

شوهر من يه مرد نمونه بود براي زن سابقش، بخدا اگه يك هزارم محبتهايي كه برا اون ميكرد براي من ميكرد من ...

به چی فک میکنی اخه؟؟ اینا فک کردن داره خدا وکیلی ببخشیدا ولی دیوونه ای مردا اصلا ارزش هیچی رو ندارن 

به چی فک میکنی اخه؟؟ اینا فک کردن داره خدا وکیلی ببخشیدا ولی دیوونه ای مردا اصلا ارزش هیچی رو ندارن& ...

من بخاطر شوهرم از شهر و خانواده ام گذشتم تك و تنهام تو غربت اما شوهرم منو ارزش نميده خيلي حس بديه كاش برميگشتم عقب هرگز ازدواج نميكردم باهاش

من بخاطر شوهرم از شهر و خانواده ام گذشتم تك و تنهام تو غربت اما شوهرم منو ارزش نميده خيلي حس بديه كا ...

منم فک کنم دارم کار تو رو میکنم البته از همین الانم پشیمونم

نكن اگه نيم درصد هم شك داري نكن😞

من خیلی شک دارم چون همش میگه مامانم بابام خونه شما نمیریم میریم خونه ما فلان نیای باهام زندانیت میکنم و...

من خیلی شک دارم چون همش میگه مامانم بابام خونه شما نمیریم میریم خونه ما فلان نیای باهام زندانیت میکن ...

پس چرا اينكارو ميكني آخه😐😐😐 بيخيالش شو بخدا موقعيت زياده من عين هولا افتادم تو چاه تو نكن توروخدا به خودت و جوانيت رحم كن😭

پس چرا اينكارو ميكني آخه😐😐😐 بيخيالش شو بخدا موقعيت زياده من عين هولا افتادم تو چاه تو نكن توروخدا ...

دوسش دارم نمیتونم هیچ کس رو نمیتونم بیارک جاش حسمو درک نمیکنی ولی واقعا نمیتونم