2777
2789

بزرگیتونو چجوری میدیدین ، الان همونی شدین که میخواستین ؟

من بچه که بودم خودمو همیشه دکتر تصور میکردم الان سه ساله پشت کنکورم هیچی نشدم فعلا😐😑

بعدش یه بار تلویزیون خاک بر سر یه فیلمی داد که خانمه داشت از شوهره (شوشو) 😐 جدا میشد حلقه رو پرت کرد تو صورت شوهرش آقا حالا من دیگه رفته بودم تو فاز یه انگشتر داشتم از این تک نگینا به هر کوی و برزنی که میرسیدم من این انگشتر بدبختو پرت میکردم و تو تصورات خودم مثلا داشتم مینداختم جلو شوهرم بهش میگفتم برو آشغال تو منو بازی دادی گمشو دیگه نبینمت با هق هق 😞

حالا جدای از شوخی این اتفاق واقعا واسم افتاد سالها بعد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکرمیکردم یه دخترسرزبون دارم میشم شوهرم مثل موم تودستمه ومعلم هستم دقیقا برعکس شد 

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

فکر میکردم وکیل میشم پولدار میشم ...مثه وکیل تو فیلم های خارجی ها شیک و پیک میرم دادگاه و دفاع میکنم و میام ! وکیل شدم ولی دارم بچه داری میکنم😑😑😑😑

💕 دنیام دخترمه 💕

همش میگفتم بیس سالگی با یه پسر خوب ازدواج میکنم دوس داشتم اسمشم سعید باشه خخخخ

الام بیس سالمه ازدواج نکردم هیچ فک نمیکنم با پسری ک تو رویام بود ازدواج کنم

البته خودمو خیلی خانوم تر میدیدم اما اونطو نشدم

خیلی عقب موندم

البته اونموقع همه میگفتن ی دختر زشت 

خدایا شکرت اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم