2777
2789

سلام امروز رفتم آنومالی گفتن جنسیت نی نیم پسره😍

از علایمم بگم ک خیلی کم حالت تهوع و استفراغ داشتم،هم شیرینی هم ترشی دوست داشتم،اشتهام کم شده،زود خسته میشم،تنگی نفس دارم،کار ک میکنم لگن درد میگیرم.سنگینی بچه سمت چپ هست.طبق تقویم چینی درست بود جنسیتش، فال شیخ بهایی هم واسه خودم هم شوهرم اشتباه اومد.فال نخود هم درست درومد برام.

این بود تجارب من گفتم در اختیارتون بذارم☺

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

مبارکه عزیزم به دل خوش بیاد تو بغلت واسه من برعکس بود عزیزم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون که گفتی بچه چندمه؟ فالایی که گفتی چطور میشه گرفت؟

بچه اول هست.شیخ بهایی و تقویم چینی ک تو اینترنت هست

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
بسلامتی مبارک باشه😍 آنومالی چند هفته رفتی؟چقدر هزینش شد؟

۱۷ هفته و سه روز.قیمتش با دفترچه۱۷۲

مبارک باشه به دله خوش و سلامتی

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...

دوستان دعا كنيد خدا به ما هم ني ني بده 😩

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏