2777
2789
عنوان

دوستان امروز جنسیت بچمو فهمیدم بیاید علایممو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 34 پست
بسلامتی دعا کن بچه منم پسر باشه ۴شنبه انومالی دارم ببخشید نافت چه شکلیه؟

عزیزم ان شاالله ک پسره.نافم مث قبله تغییر نکرده اصلا

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ان شاالله ک پسره.نافم مث قبله تغییر نکرده اصلا

گلم این فال نخودراتواینترنت خوندم خوب وبدرامیگه چه ربطی به جنسیت داره؟چطوری گرفتید؟برامنم بگیرید

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤خدایاشکرت بخاطرپسرنازم😍😍😍😍
من به آرزوم نرسیدم😣😣😢😢توحسرت پسرموندم ،دختره.دخترداشتم پسرمیخواستم خدااا،حالم خیلی بده

عزیییییزدلم خودتو ناراحت نکن خدا بزرگه دعا کن سالم و سلامت باشه دختره ک واسه مادر میمونه پسر بعد بیست سال واسه عروسه و تمام

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)