2777
2789
عنوان

دعا کنین امشب خوابیدم دیگه بیدار نشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا از پدر و مادراتون کمک نمیگیرین الان اطرافیانتون اگر از اوضاعتون باخبر باشن ولی کمکتون نکنن یه ج ...

همشون خبر دارن.ولی میگن ما نداریم.تنها جوابشون اینه .نداریم😔

عجب صبری خدا دارد...
تو کارخونه های بسته بندی نمیتونی کار کنی؟؟؟  کارگاه های ک فقد خانومنن و نیروی زن میخوان

کار کردم قبلا.چندجا هم رفتم.یه جا رفتم یه ناظر داشت اقا بود .چندبار به منظور بهم دست زد منم اومدم بیرون الکی به شوهرم گفتم جاش بدرد نمیخوره😢

عجب صبری خدا دارد...
برام دعا کن رفیق...

ما پارسال کارگرمون کل زندگیمونو یعنی یک میلیارد ازمون برد ۲۰۰ ملیون هم قرض کردیم که مال مردم بود با اون یه میلیارد رفت و نا امید شدیم خلاصه ۵ ماه هیچ جایی نداشتیم و خونه این و اون میخوابیدیم ولی خدا روشکر الان صد تومن از قرض ها رو پس دادیم و یه خونه کوچیک اجاره کردیم و یه ماشین قسطی ولی بازم خداروشکر .خدا هیچ وقت دوس نداره بنده هاش ناراحت باشن همه چی درست میشه

ما ام مثل شما بودیم من اثاثامو گذاشتم خونه ی مادرم خودمم سربارشون شدم شوهرمم خونه ی باباش عین عقد ک ...

ما خونه اونام جایی نداریم.خودشون گفتن بفکر این نباشین که بیاین سربار ما بشین.ما خودمون اضافیم

عجب صبری خدا دارد...

بچه ها بیاین کمک کنیم هر چقدر هر کسی که میتونه قطره قطره جمع گردد دریا شود بخدا جلو چشمون میاد این کمکها،یه دست صدا نداره

دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من