صاحبخونه اومد دم در کلی فحش و ناسزا گفت .شوهرم نون خریده بود که نیمرو بخوریم.گفت ادمی که اجاره اش عقبه کوفت بخوره نونم نباید بخوره.نگین چرا سرکار نمیری .رفتم همه جا رفتم کاردرمتزلم انجام دادم ولی دریغ از دستمزد.شوهر بدبختم کلی خوشحال بود که موتورش کارش درست شده .ولی دیر شده هرچی فرصت خواستیم نداد.میگه نهایت تا اخرهفته.بچها گریه امونمو بریده دعا کنید بمیرم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما پارسال کارگرمون کل زندگیمونو یعنی یک میلیارد ازمون برد ۲۰۰ ملیون هم قرض کردیم که مال مردم بود با اون یه میلیارد رفت و نا امید شدیم خلاصه ۵ ماه هیچ جایی نداشتیم و خونه این و اون میخوابیدیم ولی خدا روشکر الان صد تومن از قرض ها رو پس دادیم و یه خونه کوچیک اجاره کردیم و یه ماشین قسطی ولی بازم خداروشکر .خدا هیچ وقت دوس نداره بنده هاش ناراحت باشن همه چی درست میشه