2777
2789
عنوان

وابستگى شوهر

412 بازدید | 25 پست

سلام

شوهرم خيلى وابسته به خانواده اش هر كار ميخواد بكنه زنگ ميزنه از مامانش ميپرسه درسته با غلطه؟!؟

هرچى بهش ميگم منو شما دندگى مشترك داريم بايد باهم مشورت كنيم و زندگيمونو بسازيم اما به گوشش نميره...

خانواده شم همش تيكه ميندازن تو كه سر به ما نميزنى در صورتى كه هر هفته دوبار حداقل ميريم خونشون...😐😐😐

چكااااااار كنم خوب بشه؟!؟

❤️حامى يعنى پشتيبان زودتر بزرگ شو پسر كوچلو من حامى مامان❤️

برو ی ماه بمون ک دیگه خسته شن هی نگن سر نمیزنی😅

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوبه نظرخواهي ميكنه  شوهر من همه كارهاشونو انجام ميده حمال

شوهر منم 

منو تنها ميزتره با باباش ميره باغ كمك باباش يا كاراى خونشون يا باباش مريض ميشه ميگه بيا ببر دكتر در صورتى كه يه داداش هم سن من تو خونه داره

بعد فاصله خونه هامون از هم زياااد 

يه بار يه كمك نكردن به شوهرم

هميشه پر توقعن

خیلی سخته نظرشو عوض کردن.یجاهایی کوتاه بیا انگار اصلا نشنیدی یا نفهمیدی خودتو عذاب نده چون اون روششو ...

خيلى سخته دخالت هاى وقت و بى وقت خانواده اش و اينكه دايه مهربان تر از مادر ميشن واسه نى نى تو راهمون☹️☹️☹️

کم کم با حرفای خوب و با نرمی تغیرش بده الان منتظر نباش تغییر کنه تلاشت بکن بعدهااا نتیجه میگیری

اميدوارم😢

درست نمیشه،اگه مرد به مادرش وابسته باشه همیشه همینه

انشالله اين استثنا تغيير كنه بفهمه حرفشون به صلاح زندگيمون نيس😢

توام یه مدت جلو چشمش وقتی به یه مشکلی برخوردین گوشیو بردار زنگ بزن به مامان و خواهرت بگو بنظر شما فلان کار درسته ؟ اخه میدونی چی مامان ما هنوز به بلوغ فکری نرسیدیم نمیتونیم خودمون تصمیم بگیریم این شد ک گفتم به شمام خبر بدم ولی از قبلش با مامانت هماهنگ کن😂 بعدش ک قطع کردی اگه چیزی گف بگو منو تو هنوز بچه ایم نمیتونیم برای زندگیمون تصمیم بگیریم پس بهتره خونواده هامون بدونن ما چه گیری داریم تو زندگی

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
خيلى سخته دخالت هاى وقت و بى وقت خانواده اش و اينكه دايه مهربان تر از مادر ميشن واسه نى نى تو راهمون ...

عزیزم پدر شوهر من خیلی زود فوت کرد و مادر شوهرمم شکسته و پیر شد خواهر شوهرم اقامو بزرگ کرده الان هر چی میشه خواهرش باید بدونه همیشه نشه کاراشو میگنه انگار ن انگار ک شوهر داره خواهرش....یه بار بحثمون شد گف طاهره جان من است جانم جهان نمیخواد...خیلی دلم گرف از حرفش...منم باردارم همش میگفتن باید پسر بیاری الان بچمم پسره اما میدونم هیچ غلطی واسه بچم نمیکنن فقط حرف میزنن