2777
2789
عنوان

خانومایی ک مشاوره میخوان.

119 بازدید | 18 پست

خانومایی ک مشاوره میخوان من میتونم کمکتون کنم ینی خوشحال میشم ک بتونم کاری براتون انجام برم اگه کسی به کمک یاحرفام نیازی داشت درخواست دوستی بدن ک من آیدیمو بدم تاباهم حرف بزنیم ودربرابر مشاورم هرچقدر راضی بودین خانوما واریزمیکنین .😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نظر منه،،،،فقط نظر هست 

اینکه یه مشاور اخلاق حرفه ای داره،این جور تبلیغ برای کارش،واقعا غیر رسمی و ارزش نداره

شما عضو سازمان نظام روانشناسی هستید؟؟

پس باید اخلاق حرفه ای رو بدونید

روانشناسی بسیار ارزشمنده و مشاوره بیشتر از اون

این نظر منه،،،،فقط نظر هست  اینکه یه مشاور اخلاق حرفه ای داره،این جور تبلیغ برای کارش،واقعا غی ...

درسته ولی شاید کسی اونقدری نداشته باشه بااین وضع مملکت ک بخواد بره کلینیک خصوصی یا هرچیز دیگه خانوم من اینجا اومدم ک بتونم کمکی کرده باشم 

درسته ولی شاید کسی اونقدری نداشته باشه بااین وضع مملکت ک بخواد بره کلینیک خصوصی یا هرچیز دیگه خانوم ...

شما میدونید که مشاوره تلفنی و نوشتاری طرد شده به علت ندیدن حالات مراجع !!

شما میدونید که هر انسانی باید به ارزش خودش بها بده و مبلغی پرداخت کنه،

هستند جاهایی با مبالغ خیلی خیلی کم،،اساس یه مشاوره همین همدلی و کنارهم بودنه

نگفتید شما عضو سازمان نظام روانشناسی هستید؟؟

اگر عضو سازمان نظام روانشناسی نباشید کار شما غیر قانونی و خلاف اخلاق هست

هرچند بسیار بسیار کارشناس ارشد داریم که راست راست کار میکنن و عضو سازمان نظام نیستن،،و متاسفم برای اون مردم که میرن مشاوره میگیرن ازشون

چه زندگی ها نمیپاشه،و چه افراد بسیاری داغون تر از قبلشون میشن