مجبورم چون شوهرم میگه تو نیای هم من میرم بچه برادرمو ببینم منم نمیخام تنها بره
چه جاریه عوضی بهش نشون بده که از کاراش خوشتونمیاد مثلا بهش نگاه کن و روسری یا شالتو بکش پایین یادعمدا خودتو جلوی اون بیشتر بپوشون که متوحه بشه واضح حرفتو نزن که بقیه بفهمن شایدم زنیکه به شوهرت نظر داره حواستو جم کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حواست به شوهرت باشه. چرا باید از ابروی اون تعریف کنه.
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
مجبورم چون شوهرم میگه تو نیای هم من میرم بچه برادرمو ببینم منم نمیخام تنها بره
این همون جاریته که بهت گفته نه سینه داری نه ب..ا..سن و تو بهش میگی باکلاسه🤔🤔🤔
خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕
میشه انقد نگید مسائل شخصی ...اون خانوم همه چیشو میریزه بیرون تا اینجاش ربطی به ایشون نداره ولی از یه جایی داره میگه شوهرت بهم گفته اینا بهت میاد ینی چی این ؟مسئاه شخصیه حتما باید گند یه چیزی در بیاد تا بگید ای بابا عجب ادم مزخرفی بوده ...استارتر عزیز سعی کن به شوهرت بفامکنی حالت بده و این رفتارا رو دوست نداری
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍. طلبکاره پولشو میخواد😐