2777
2789
عنوان

بیایید ببینید جاریم چی میگه .چیکار میکنه.دیگه طاقت ندارم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2703 بازدید | 106 پست
مجبورم چون شوهرم میگه تو نیای هم من میرم بچه برادرمو ببینم منم نمیخام تنها بره

چه جاریه عوضی بهش نشون بده که از کاراش خوشتونمیاد مثلا بهش نگاه کن و روسری یا شالتو بکش پایین یادعمدا خودتو جلوی اون بیشتر بپوشون که متوحه بشه واضح حرفتو نزن که بقیه بفهمن شایدم زنیکه به شوهرت نظر داره حواستو جم کن

کوچولوی عزیزمو برام حفظ کن خدایا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حواست به شوهرت باشه. چرا باید از ابروی اون تعریف کنه. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
مجبورم چون شوهرم میگه تو نیای هم من میرم بچه برادرمو ببینم منم نمیخام تنها بره

این همون جاریته که بهت گفته نه سینه داری نه ب..ا..سن  و تو بهش میگی باکلاسه🤔🤔🤔

خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕
خب اونم دیگه تا ی حدی طاقت داره بالاخره غریزس باید ی جوری تخلیه شه چن وقته شوهرش فوت کرده مگه

وا چه ربطی داره چون شوهرش فوت کرده و غریزه داره باید بره خودشو نشون برادرشدهرش بده زنیکه

کوچولوی عزیزمو برام حفظ کن خدایا

میگین قبل از فوت شوهرش هم این مدلی بوده دیگه!حالا چون شوهرش مرده باید بره تو گونی!!!بعدشم بچشه یعنی چی بچه رو وابسته خودش کرده

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

شاید احساس نزدیکی میکنن مثلا شوهر شما رو عین برادر خودشون میدونن ک راحت میان برا شما تعریف میکنن

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ......... یادگاری که در این گنبد دوار بماند
وقتی اونجاست تو نرو حالا چه معنی داره بشینه از حرفای شوهرت به تو بگه یا شوهرت چرا بهش اینجور حرفا ...

به شوهرم میگم میگه من غلط کنم همچنین حرفی بهش بگم .چون من شوهرمو میشناسم پسر پاکیه

شما چرا اعصابت خورده؟! اون اونجوری راحت لباس بپوشه میخوای تو مسائل شخصیش دخالت کنی؟

میشه انقد نگید مسائل شخصی ...اون خانوم همه چیشو میریزه بیرون تا اینجاش ربطی به ایشون نداره ولی از یه جایی داره میگه شوهرت بهم گفته اینا بهت میاد ینی چی این ؟مسئاه شخصیه حتما باید گند یه چیزی در بیاد تا بگید ای بابا عجب ادم مزخرفی بوده ...استارتر عزیز سعی کن به شوهرت بفامکنی حالت بده و این رفتارا رو دوست نداری

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

از شوهرت دلیل نظر خواهیشو بپرس

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

مگه نمیگی شوهرش مرده

اینجورم که معلوم زن جوون خوب شوهرت خواسته مثلا ی روحیه ای به اون بیچاره بده

نکنید اینکارو با خودتون و زندگیتون

اینجا چرا اکثریت توهم و ترس اینو دارن که شوهراشون با ی پخ خیانت میکنه 😒

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست