2777
2789

دوستانی که معلم ابتدایی هستن  ،برای یک معلم ابتدایی تا چه حد لازم است که از کامپیوتر سردربیاورد و اینکه دوره مهارت آموزی چندماه طول میکشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایددوره های ورد وپویرپونت و3دوره دیگر که الان حضور ذهن ندارم را بایدببینه .

میشه بعدا اگه فرصت کنین اون چند تا دوره رو هم اینجا قید کنین برام؟دوره مهارت آموزی رو خودمون میتونیم آزاد بریم؟یا باید سازمان معرفیمون کنن

این دوره همه باید کامپبوتر بلد باشن اما بستگی ذاره چه پایه ای میخای تدریس کنی

ممنون از پاسختون،کامپیوترو باید خیلی خرفه ای بلد باشم؟یا در سطح همون مهارتای هفتگانه کافیه؟

میشه بعدا اگه فرصت کنین اون چند تا دوره رو هم اینجا قید کنین برام؟دوره مهارت آموزی رو خودمون میتونیم ...

البته این دوره ها توسط اموزش وپرورش گذاشته می شد وپایان دوره هم با ازمون عملی گواهی پایان دوره را می دادندالبته جدیدا اطلاعی ندارم ولی خودتون هم می تونید در کلاس های ازاد ثبت نام کرده واون را بگذارانید.

اون 3دوره هم یادم بیاد در این تاپیک براتون میگم.

ممنون از پاسختون،کامپیوترو باید خیلی خرفه ای بلد باشم؟یا در سطح همون مهارتای هفتگانه کافیه؟

اگه بخوتی فقط سرکلاس استفاده کنی آره کافیه امااگه مثلا بخواب معلم فعالی باشی و مثلا یه پژوهش میدانی کوچواو انجام بدب که امتیازت بالا بره نه کافی نیس 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

البته این دوره ها توسط اموزش وپرورش گذاشته می شد وپایان دوره هم با ازمون عملی گواهی پایان دوره را می ...

خیلی لطف کردین واقعا ممنونم ازتون ،اون چند دوره رو هم بعدا لطف کنین میام میخونم،

اگه بخوتی فقط سرکلاس استفاده کنی آره کافیه امااگه مثلا بخواب معلم فعالی باشی و مثلا یه پژوهش میدانی ...

ممنون خانمی ،فقط یسوال دیگه اگه بخوام دوره مهارت آموزی رو در کلاسهای آزاد شرکت کنم برای ثبت نام باید به کدوم ارگان مراجعه کنم؟چون اگه از آزمون استخدامی قبول نشدم میخوام برم غیرانتفاعی تدریس کنم براهمون میخوام مهارت آموزی رو آزاد برم تا فرصت غیرانتفاعی رو حداقل از دست ندم

اگه ان شاالله استخدام بشی که خودشون برات میذارن ولی اگه تو کلاسای کامپیوتر هرجا شرکت کنی آخرش مدزک مهارتهای فنی حرفع ای رومیدن که همه جا معتبره

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

میشه بعدا اگه فرصت کنین اون چند تا دوره رو هم اینجا قید کنین برام؟دوره مهارت آموزی رو خودمون میتونیم ...

سلام

مهارت ها عبارتنداز:

مبانی کامپیوتر

ویندوز

ورد

پاورپوینت

اکسل

اکسس

اینترنت

اگه ان شاالله استخدام بشی که خودشون برات میذارن ولی اگه تو کلاسای کامپیوتر هرجا شرکت کنی آخرش مدزک م ...

ممنون خانمی،من فرهنگیان نیستم،از طریق آزمون اگه بخواد میخوام معلم بشم،اگه تونستم موفق بشم و جذب بشم چند سال معمولا طول میکشه برا رسمی شدن؟بازم تشکر