2777
2789
عنوان

لكه بينى قرمز روشن

2230 بازدید | 26 پست

خانوما من اين ماه از روز ١٧ سيكلم تا الان كه روز ٢٥ هستم لكه بينى قرمز دارم كه صبح ها بيشتر و شب كمتره . اقدام بارداريم يك ساله اسفند هم سقط داشتم . اين ماه عرق رازيانه خوردم ممكنه مال اون باشه سينه هامم از درد و سنگينى بيچارم كرده .  دو روز پيش بيبى زدم كه منفى بود . كسى تجربه اى داره ؟

لكه بينى طولانى خيلى سخته

منم یه هفته لکه بینی رنگ روشن داشتم باردار بودم 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه هفته لکه بینی رنگ روشن داشتم باردار بودم 

آخه ما من صبح ها رنگ خون تازه است با اين همه خونريزى روشن مگه ميشه جنين بمونه ؟ سرى پيش كه باردار شدم بعد تخمك گذارى فقط ٤ روز لك ديدم نه ده روز . البته مقدارش اندازه اى هست كه نوار نميذارم پد روزانه استفاده ميكنم

فکر کنم پریوده . حالا صبر کن موعدت تمام شه دوباره بیبی چک بزن

احتمال باردارى نميدم موندم اين لكه هاى قرمز چيه دردم ندارم اصلا ممكنه از تيروييد يا پرولاكتين باشه ؟ 

منم پارسال قبل عید رازیانه خوردم یه دوره وهمینطور لکه بینی داشتم حتی وسط سیکلم وقتی رفته بودم برای سونو فولیکول به خونریزی افتادم رنگ خیلی روشن.بنظرم خودم از رازیانه وزیره بود که میخوردم

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
رازیانه خودش پرولاکتینو میبره بالا

قبلا كه نداشتم از سنگينى و بزرگ شدم سينه هام حدس ميزنم پرولاكتين باشه سرى پيش كه باردار بودم فقط نوكش خيلى ميسوخت ولى الان درد و سنگينى

منم پارسال قبل عید رازیانه خوردم یه دوره وهمینطور لکه بینی داشتم حتی وسط سیکلم وقتی رفته بودم برای س ...

پس ديگه اصلا نميخورم چه اشتباهى كردم مال همونه پس البته از روز تخمك گذارى قطعش كردم

احتمال باردارى نميدم موندم اين لكه هاى قرمز چيه دردم ندارم اصلا ممكنه از تيروييد يا پرولاكتين باشه ؟ ...

گاهی که بدن ضعیف میشه اینطوری میشه من چند ماه پیش رازیانه خوردم فقط دو تا لیوان . دکترم آزمایش نوشت . دکتر آزمایشگاه گفت پرولاکتینت یه ذره رفته بالا علایمش هم عقب افتادن پریود و ریزش مو و اینا هست . ولی لکه بینی رو نگفت . 

قبلا كه نداشتم از سنگينى و بزرگ شدم سينه هام حدس ميزنم پرولاكتين باشه سرى پيش كه باردار بودم فقط نوك ...

رازیانه قطع کن خوب میشی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد