2821
2789
عنوان

گذاشتن طلا در بانک و گرفتن وام😅

511 بازدید | 49 پست

واسه کسایی ک نمیدونستن و شرایطشو میپرسیدن میگم

امروز رفتم بانک پرسیدم

اول اینکه باید حتما تو شعبه مرکزی بانک ملی حساب داشته باشی

واسه ۴۵گرم ۳ تومن وام میدن

واسه ۱۴۵ گرم طلا هم ۱۰تومن وام میدن

قسطاشم بعد از یکسال یجا باید بری تسویه کنی

سکه هم میشه گذاشت

امروز رفتم بهم واسه دوشنبه نوبت داد گف ساعت ۸ صبح اینجا باش ک هم طلاتو بذاری هم وامتو بگیری😄

تااامااام😄

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا یکسال باید طلاهات بمونه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

اگه قبلا حساب نداشته باشی میشه حساب باز کنی ؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
تا یکسال باید طلاهات بمونه

نه زودتر هم میشه برداری..فقط باید تسویه کنی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792