بچه ها من هفته نهم بارداری هستم. دکترم نگفت دوباره کی برم پیشش. دفعهی قبل هفته ۶ سونو و ازمایش دادم. به نظرتدن الان سونو لازمه؟ نوبت دکتر بگیرم یا زوده؟ اصلا هیچی نمیدونم 🙁😢
عشق آمدن را بلد است .. اما ماندن را باید یادش بدهی
عزیزم تو واس تشکیل قلب بچت ک رفتی پیش دکتر بهش بگو وقت سونو ان تی کیه و واست اونم بنویسه
همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر خودش میگه چه دکتریه که نمیگه بهت؟ تشکیل پرونده دادی پیشش؟
دکتر متخصص مثلا. اصلا نمیذاره دو کلوم حرف بزنم سریع میپره وسط حرفم و زود میخواد ردم کنه برم. خودم تا نپرسم هیچی نمیگه. ولی دکتر غدد که رفتم گفت ۱۷ اردیبهشت باید ازمایش تیروئید بدم . دکتر زنانم هیچی نگفت نه سونو نه ازمایش
عشق آمدن را بلد است .. اما ماندن را باید یادش بدهی
سونوگرافی بعدیت میره برای هفته ی ۱۳ که بایدبدی سونو ان تی ...بعدیشم هفته ی ۱۸ باید بری برای سونو و تعیین جنسیت ایشالا...بین هفته ی ۸تا۱۲ کندور زیاد بخور برای هوشنی نی خوبه
نه نمیخورم من فقط یدوفولیک و قرص تیروئیدمو دارم میخورم
اره هیچ قرصی بدون نظره پزشکت نخور اینجا خوب بالاخره خانوما باهم فرق میکنن مشکلاتو بارداری هاشونم فرق میکنه هرکی یه چیزی میگه تو گوش نکن همونی که دکترت گفته استفاده کن فقط
نههه ویتامین دی تا ماه چهار ممنوعه فقط یدوفولیک بعدش دی میدن
دکتر من ک ویتامین دی داد. تازه من هم میرم پیش متخصص هم بهداشت هردوشونم ویتامین دی نوشتن با یدوفولیک
همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
حتما ویتامین دی بدنت پایینه گلم. من البته فقط درمورد مولتی ویتامین و کلسیم پرسیدم گفت فعلا چیزی نخور ...
نه کم نبود. ویتامین دی اگ کم باشه میگن روزی دوتا بخور!دوستمم بارداره واس اون کم بود روزی دوتا میخوره. ولی اگ دکترت چیزی نگفته نخور! یاهم ازش بپرس