2777
2789
عنوان

ماه دوم بارداریمه چیکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 63 پست
پس ان تی رو هفته ۱۲ میرم . یا ۱۱ برم؟😶😅

عزیزم تو واس تشکیل قلب بچت ک رفتی پیش دکتر بهش بگو وقت سونو ان تی کیه و واست اونم بنویسه

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خودش میگه چه دکتریه که نمیگه بهت؟ تشکیل پرونده دادی پیشش؟  

دکتر متخصص مثلا. اصلا نمیذاره دو کلوم حرف بزنم سریع میپره وسط حرفم و زود میخواد ردم کنه برم. خودم تا نپرسم هیچی نمیگه. ولی دکتر غدد که رفتم گفت ۱۷ اردیبهشت باید ازمایش تیروئید بدم . دکتر زنانم هیچی نگفت نه سونو نه ازمایش 

عشق آمدن را بلد است .. اما ماندن را باید یادش بدهی
نه نمیخورم من فقط یدوفولیک و قرص تیروئیدمو دارم میخورم

اره هیچ قرصی بدون نظره پزشکت نخور اینجا خوب بالاخره خانوما باهم فرق میکنن مشکلاتو بارداری هاشونم فرق میکنه هرکی یه چیزی میگه تو گوش نکن همونی که دکترت گفته استفاده کن فقط

نههه ویتامین دی تا ماه چهار ممنوعه فقط یدوفولیک بعدش دی میدن

دکتر من ک ویتامین دی داد. تازه من هم میرم پیش متخصص هم بهداشت هردوشونم ویتامین دی نوشتن با یدوفولیک

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
قلبش تشکیل شده و ضربان داشت وقتی رفتی سونو؟ منم دقیقا هفته قبل رفتم سونو ۶هفته و ۳روز بودم قلب تشکی ...

در مورد قلبش چیزی نگفت. ولی الان تو هفته نهم احتمالا دیگه تشکیل شده. اگه امروز نوبت بده برم ضربان قلبشو بشنوم خیالم راحت بشه 

دکتر من ک ویتامین دی داد. تازه من هم میرم پیش متخصص هم بهداشت هردوشونم ویتامین دی نوشتن با یدوفولیک

حتما ویتامین دی بدنت پایینه گلم. من البته فقط درمورد مولتی ویتامین و کلسیم پرسیدم گفت فعلا چیزی نخور تا خودم بگم

اره هیچ قرصی بدون نظره پزشکت نخور اینجا خوب بالاخره خانوما باهم فرق میکنن مشکلاتو بارداری هاشونم فرق ...

درسته. ازمایشا با هم فرق داره 💖💖🙋‍♀️

سونوگرافی بعدیت میره برای هفته ی ۱۳ که بایدبدی سونو ان تی ...بعدیشم هفته ی ۱۸ باید بری برای سونو و ت ...

مرررسی که گفتی مهررربون 😍🙏💖💖💖💖

در مورد قلبش چیزی نگفت. ولی الان تو هفته نهم احتمالا دیگه تشکیل شده. اگه امروز نوبت بده برم ضربان قل ...

سونو دادی تو برگت ننوشته ک یه ساک حاملگی دارای جنین دیده شد یا قلب جنین تشکیل شده و دارای ضربان‌میباشد؟

خیلییی ببخشید پرتیااااا

من با اینکه شکم اولمم هست خیلییی بیشتر میدونم

خدا حال همه رو خوب کنه..
حتما ویتامین دی بدنت پایینه گلم. من البته فقط درمورد مولتی ویتامین و کلسیم پرسیدم گفت فعلا چیزی نخور ...

نه کم نبود. ویتامین دی اگ کم باشه میگن روزی دوتا بخور!دوستمم بارداره واس اون کم بود روزی دوتا میخوره. ولی اگ دکترت چیزی نگفته نخور! یاهم ازش بپرس