mym مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 626 عنوان تبلت خوب قیمت مناسب 2016 بازدید | 14 پست سلام به همهمن میخوام برا دخترم یه تبلت بگیرم که اصلش برای بازی استفاده کنه ازطرفی قیمتش مناسب باشه ونسبت به قیمتش کارایی خوبی داشته باشهکسی تبلت برا بچش تهیه نکرده که راضی باشه به منم پیشنهاد بده؟؟؟ 1398/02/07 | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farimaham عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15135 دخترتون چند ساله شه؟ اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
خانم_سادات۱۳۷۴ عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 1093 من سی ام برا دخترم تبلت گرفتمایرانی ضد ضربهسایناحافظه اش ۸ گیگ خیلی هم خوبهقیمتشو قصدی ۷۵۰گرفتیم البته جاهای دیگه قصدی با این قیمت نمیدنش آنه عربی وافتخر و الی مایعجبه ینتحر
وندا91 عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 10208 دو هفته پیش تبلت سامسونگ ۱۰ اینچ سامسونگ ۲۰۱۶ خریدیم برای دخترم ۳/۷۰۰ وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
خانم_سادات۱۳۷۴ عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 1093 من سی ام برا دخترم تبلت گرفتم ایرانی ضد ضربه ساینا حافظه اش ۸ گیگ خیلی هم خوبه قیمتشو قصد ... اندرویدشم ۶ آنه عربی وافتخر و الی مایعجبه ینتحر
mym مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 626 دخترتون چند ساله شه؟ ۶سالشه ولی خودش از دوسال پیش داره پول جمع میکنه برا تبلت چون خودش جمع کرده میخوام تشویق بشه به پس انداز
mym مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 626 من سی ام برا دخترم تبلت گرفتم ایرانی ضد ضربه ساینا حافظه اش ۸ گیگ خیلی هم خوبه قیمتشو قصد ... خوبه؟راضی بودین؟جاهای دیگه چند میدن؟
farimaham عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15135 ۶سالشه ولی خودش از دوسال پیش داره پول جمع میکنه برا تبلت چون خودش جمع کرده میخوام تشویق بشه به پس ان ... پسر منم سه سالشه بنظرتون زوده براش بخرم؟ اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
mym مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 626 دو هفته پیش تبلت سامسونگ ۱۰ اینچ سامسونگ ۲۰۱۶ خریدیم برای دخترم ۳/۷۰۰ قیمتش یا کم زیاده دختر من کوچیکه فقط فعلا میخواد برا بازی استفاده کنه
خانم_سادات۱۳۷۴ عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 1093 خوبه؟راضی بودین؟ جاهای دیگه چند میدن؟ خودش نقدیش ۷۵۰هست حتی تو دیجی کالا هم هستاره راضی هستیم ضد ضربه هم هست اگه بیفته نمی شکنه..دو سیمکارته آنه عربی وافتخر و الی مایعجبه ینتحر
mym مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 626 پسر منم سه سالشه بنظرتون زوده براش بخرم؟ من قانون براش گذاشتم با گوشی های خودمونم خیلی کم اجازه میدم بازی کنهازالان هم بهش گفتم تبلت یکی دوساعت توکل روز میتونه استفاده کنه اگا میتونی قانون مند کنی استفاده از تبلت خوبه به نظرم بگیر
وندا91 عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 10208 قیمتش یا کم زیاده دختر من کوچیکه فقط فعلا میخواد برا بازی استفاده کنه دختر منم ۷ سالشه فقط بازی میکنه یا کارتن میبینه اما خب بقیه مدلها خیلی گرون بودن آیپد ۲۰ میلیون یا سامسونگ ۲۰۱۹ حدود ۷ -۸ میلیون باز دیدیم این منطقی تره آیپد قبلیش شکست دادیم تعمیر ولی درست نشد وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
mym مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 626 دختر منم ۷ سالشه فقط بازی میکنه یا کارتن میبینه اما خب بقیه مدلها خیلی گرون بودن آیپد ۲۰ میلی ... من خودمم باردارم نمیتونم اینقدر هزینه کنم فعلاچون خودشم ذوق داره و از طرفی حسودی نکنه به بچه دوم میخوام فعلا بگیرم براش
mym مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 626 خودش نقدیش ۷۵۰هست حتی تو دیجی کالا هم هست اره راضی هستیم ضد ضربه هم هست اگه بیفته نمی شکنه..دو سیمک ... ممنون
mym مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 626 دختر منم ۷ سالشه فقط بازی میکنه یا کارتن میبینه اما خب بقیه مدلها خیلی گرون بودن آیپد ۲۰ میلی ... میشه مدلشو بگین شایدبتونم دست دوم تمیزشو پیداکنم