2777
2789
عنوان

با تجربه ها کالسکه بگیرم یا کریر؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 30 پست

من از هردو تو زمان خودش خیلی استفاده کردم 

کریر تا یکسالگی استفاده کردم چون مثل صندلی ماشین هم تا یکسال بود 

کالسکه هم تا ۵ سالگی دخترم استفاده داشت البته مسافرتی سبک گرفتم خیلی بدرد خورد 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کریر برای تو ماشینه بخصوص وقتی خودت رانندگی کنی

کالسکه هم واجبه پیاده روی و بازار و ... که میری میزاریش 

تازه وقتی راه بیفتن هم زود خسته میشن میزاری تو کالسکه

فقط کالسکه جوری بگیر جمع بشه تو ماشین بتونی بزاری

😆😆😆😆😆😆
استارتر بااجازه سوال دارم ازت من دلدردم زیر دلم گاهی تیر میکشه شماهم داری یا غیرطبیعیه؟

آره عزیزم طبیعیه من از ماه اول داشتم الانم دارم ولی کمتر

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
گلم رفتی آنومالی؟

سلام عزیزم.ای جانم یادت بوووود؟بله رفتم خداروشکر همه چی خوب بود

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
سلام عزیزم.ای جانم یادت بوووود؟بله رفتم خداروشکر همه چی خوب بود

آره همش توفکرت بودم میشه عکس سونوتابفرستی؟؟؟

جنسیت چی بود؟

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤خدایاشکرت بخاطرپسرنازم😍😍😍😍
آره همش توفکرت بودم میشه عکس سونوتابفرستی؟؟؟ جنسیت چی بود؟

پسر بود خالش.از متنش منظورته؟؟؟

کریر فقط دلبری داره وگرنه هیچ استفاده ای نداره. تو بیمارستان موقع ترخیص وقتی نی نی رو گذاشتیم اجازه ندادن و گفتن به کمرش فشار میاد. بعدش هم ب شدت سنگینه و مادر تازه زایمان کرده نمی تونه زیاد با خودش حمل کنه حتما باید بابای نی نی باشه کالسکه خیلی بهتره ب نظرم.

میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤
سلام منم رفتم سونو😍🤗 نی نی منم پسربود

سلام عزییییزم ای جانم خیلی خیلی مبارکه خدا نگهش داره برات🤗😍😘

اگه خودت رانندگی میکنی کریر  ولی اگه بیشتر پیاده میرید بیرون کالسکه کلا کاراییش فرق داره من ...

گلن ممنون از رهنماییت والا جفتشو گرفتم دیگه